E destul de greu sa strici o supa, insa in unele zile poate parea o alegere destul de banala.
Incearca urmatoarele trucuri pentru a aduce traditionala supa de pui la urmatorul nivel, cu un gust mult mai intens si chiar usor sofisticat.
Inlocuieste taiteii obisnuiti cu paste de diferite forme, culori, texturi si marimi. Felul de prezentare va face o diferenta inimaginabila.
Incepe intotdeauna cu apa rece, niciodata calda.
Nu folosi o lingura de lemn sau argint, atunci cand gusti supa, deoarece acestea mascheaza gusturile.
Evita pe cat posibil sa folosesti carne inghetata, deoarece umiditatea din tesuturi se pierde, lasand o carne uscata si fara gust.
Lasa supa la racit complet inainte sa o pui la frigider sau congelator. Lasa oala neacoperita in timp ce se raceste.
Adauga inca o proteina, fie ca e vorba de un alt fel de carne, un ou sau chiar tofu. Supa va avea un gust deosebit.
Introdu o aroma noua, precum spanac, pudra de curry sau orice alt condiment.
Nu te limita doar la cateva legume pentru supa ta, adauga cat mai multe pentru un gust intens si delicios.
Autor: Andreea Utza