Site coolinaria.ro

Sfaturi pentru supa de pui perfecta


Sfaturi pentru supa de pui perfecta E destul de greu sa strici o supa, insa in unele zile poate parea o alegere destul de banala.

Incearca urmatoarele trucuri pentru a aduce traditionala supa de pui la urmatorul nivel, cu un gust mult mai intens si chiar usor sofisticat.

  • Inlocuieste taiteii obisnuiti cu paste de diferite forme, culori, texturi si marimi. Felul de prezentare va face o diferenta inimaginabila.
  • Incepe intotdeauna cu apa rece, niciodata calda.
  • Nu folosi o lingura de lemn sau argint, atunci cand gusti supa, deoarece acestea mascheaza gusturile.
  • Evita pe cat posibil sa folosesti carne inghetata, deoarece umiditatea din tesuturi se pierde, lasand o carne uscata si fara gust.

  • Lasa supa la racit complet inainte sa o pui la frigider sau congelator. Lasa oala neacoperita in timp ce se raceste.
  • Adauga inca o proteina, fie ca e vorba de un alt fel de carne, un ou sau chiar tofu. Supa va avea un gust deosebit.
  • Introdu o aroma noua, precum spanac, pudra de curry sau orice alt condiment.
  • Nu te limita doar la cateva legume pentru supa ta, adauga cat mai multe pentru un gust intens si delicios.


  • Autor:  Andreea Utza