Site coolinaria.ro

Un nou BurgerBar in Bucuresti


Un nou BurgerBar in Bucuresti Primul BurgerBar din Romania a fost deschis in urma cu 10 luni in Bucuresti, Centrul Vechi, urmat de inaugurarea celui de-al doilea BurgerBar in aceasta toamna, pe Bulevardul Dorobanti, nr. 182.

Preparatele cu specific american din retete autentice cat si interiorul amenajat intr-un stil creativ si original, cu elemente de macelarie, masini de tocat carne, mobilier simplu ce imbina piese realizate din lemn si piele, cu bucataria la vedere, transforma cele doua baruri-resturant in locuri unice in atmosfera Bucurestiului.

Bucatarul israelian Uri Melinger, venit din Tel Aviv, este cel ce a realizat meniul si fiecare preparat in parte, sub care se ascund secretele unei meserii de aproape 15 ani. BurgerBar Dorobanti aduce nou fata de cel din Centrul Vechi un meniu de mic dejun ce cuprinde preparate din retete originale, ce pastreaza aroma autentica a celor americane.
American Waffles, clatite cu sirop de artar si fructe, bacon invelit intr-un invelis pufos sunt doar cateva dintre variantele micului dejun american unic al BurgerBar Dorobanti. Paralel cu aceste preparate, bucatarul israelian a pregatit un burger personalizat caruia i se pot adauga peste 10 ingrediente dintre care guacamole, unt de usturoi, oua prajite, ceapa prajita, bacon sau ardei copti.
Unicitatea burgerilor din BurgerBar este data de calitatea carnii de vita, de mirodeniile folosite in condimentarea ei cat si de secretul ce ascunde prepararea acestei compozitii. Pentru un gust desavarsit, acestora li se alatura sosurile gatite in casa precum, Chipotle, Aioli, French, Barbecue sau Ranch.

"Cred ca orice loc nou isi scrie o poveste unica si fascinanta in felul ei, asa cum se intampla cu BurgerBar. Din acest motiv ne-am dorit ca fiecare vizita a clientilor nostri sa fie incomparabila si sa ii aduca mai aproape de America si de burgerii autentici de peste ocean. De accea, noi punem accentul pe calitatile carnii, compozitia fiind realizata din retete proprii, ceea ce ii ofera un gust incomparabil dat de modul de preparare. In Dorobanti, ca si in Centrul Vechi, calatoria este simpla dar unica, departe de ideea de ", explica bucatarul dar si proprietarul BurgerBar Romania, Uri Melinger.

BurgerBar Dorobanti este localizat in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor, nr. 182. Mai multe detalii se gasesc online pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial.

Autor:  BurgerBar