Site coolinaria.ro

Ustensile ingenioase


Bucataria moderna are nevoie de noi ustensile, multifunctionale si care ocupa cat mai putin spatiu.

Magazinul online Set pentru ornat: doua pungi pentru umplut, doua varfuri din inox si un suport foarte practic, care va ajuta sa impingeti crema din punga pentru a obtine modelul dorit cu un minim de efort.
- Spatula de silicon cu termometru: ideala pentru amestecat siropuri, ciocolata topita, glazuri si diverse creme, are capatul detasabil, transformandu-se instant in termometru. Se adapteaza astfel si pentru fripturi de tot felul sau foie gras!
- Dop pentru bauturi carbogazoase: insurubati acest dop special pe sticla cu bautura acidulata si pompati pentru a introduce aer in sticla. Astfel, nu mai riscati ca sucul preferat sa-si piarda aciditatea, cu alte cuvinte, sa se "rasufle"...
- Suport pliant pentru vase fierbinti: marele sau avantaj este ca poate fi pliat, pentru a ocupa foarte putin spatiu de depozitare, marginile barelor din inox fiind imbinate printr-o banda colorata de silicon. In plus, este antiderapant si nu zgarie masa!
- Butoias pliant pentru bauturi: beneficiul principal al acestui butoias cu robinet este faptul ca se pliaza - dupa ce se goleste, ocupa mult mai putin spatiu decat un bidon!
- Suporturi pentru posat oua: 2 suporturi din silicon care se fixeaza cu usurinta pe marginea oalei si va garanteaza o posare impecabila. Ouale posate sunt delicioase si mult mai sanatoase decat ochiurile prajite!

- Forma de silicon pentru mini blinii: preparati cate 12 mini-clatite pufoase dintr-un foc, indiferent de tigaia pe care alegeti s-o folositi!
- Capac retractabil pentru microunde: foarte practic, acest capac anti-stropi este retractabil, pentru a asigura o depozitare mult mai usoara. Gata cu stropii in cuptorul cu microunde!
- Suport pentru tort 4 in 1: un suport clasic pentru tort, care se poate transforma imediat in platou compartimentat pentru prezentarea aperitivelor, bol pentru punch cu platou pentru gustari sau recipient pentru depozitarea si servirea clatitelor. Piciorul detasabil se transforma in sosiera.
- Set pentru tort Tabla de sah: puteti realiza un model clasic de tabla de sah in 2 culori, folosind aluat simplu si aluat cu cacao, sau va puteti juca, in functie de ocazie, cu 3 culori diferite.
- Forma pentru dulciuri Cutie cadou: forma din plastic alimentar marca Wilton (SUA), care va ajuta sa realizati dintr-un foc 3 cutiute de cadou din ciocolata sau bomboane topite. In cutiute puteti pune apoi mici bombonele colorate, inghetata, diverse creme si spume...
- Lingura cu cantar electronic: dozati mult mai rapid si usor toate ingredientele necesare! Foarte utila pentru condimente si alte cantitati mici, o puteti folosi pentru a transfera ingredientele din recipientul in care le pastrati direct in bolul in care aveti nevoie, fara a le mai trece si pe cantarul de bucatarie.

Iata-le:



Autor:  Liana Hardt