Site coolinaria.ro

Dieta anului 2009


Dieta anului 2009 Cea mai populara dieta a anului 2009 are o eficienta atat de buna incat a ajuns sa fie adoptata de catre foarte multi fani ai sai care o recomanda cu caldura tuturor celor care doresc sa slabeasca fara a renunta la mesele lor favorite. Este vorba despre o dieta de slabit care poate determina organismul sa arda mai multe calorii nu prin exercitiu fizic ci, culmea, prin consumul de alimente de tot felul, unele destul de bogate in proteine, iar altele chiar pline de calorii.

Din punct de vedere medical dieta se bazeaza pe faptul ca de obicei organismul uman se adapteaza la un anumit echilibru alimentar oferit prin servirea unor mese dupa un program fix si constand cam in aceleasi produse gatite alternativ de-a lungul unei saptamani. Ceea ce se propune acum este adoptarea unui regim alimentar in care sa nu se mai respecte acest mecanism amintit mai sus ci sa se serveasca mese foarte diferite prin continut atat pe parcursul unei zile cat si de-a lungul intregii saptamani.

Intr-o zi, de exemplu, se pot consuma alimente bogate in grasimi, iar seara renunti la grasimi in favoarea proteinelor. A doua zi se renunta complet la grasimi si se vor servi feluri de mancare bogate in carbohidrati, si seara sau, de ce nu, la micul dejun se pot servi si mese bazate fie pe proteine fie pe minerale si vitamine. Astfel, prin schimbari haotice ale regimului alimentar organismul va fi fortat sa se adapteze si sa continue sa arda caloriile suplimentare la nesfarsit. Chiar si daca se revine apoi la un program alimentar echilibrat organismul va continua sa arda caloriile asa cum a fost obisnuit anterior.

Dieta anului 2009 este o dieta extrema, foarte chic si specifica vremurilor pe care le traim, prin care se incearca ceea ce nu s-a mai incercat niciodata, respectiv sa se arda caloriile mancand si nu apeland la restrictii alimentare. Cei care au adoptat aceasta dieta de slabit spun ca ea da rezultatele dorite si ca nu ar exista efecte secundare care sa poata afecta sanatatea noastra. Mai multe despre aceasta dieta se pot afla de pe Internet folosindu-se termenii de cautare "Calorie Shifting". Rezultatele sunt disponibile atat in limba engleza sau alte limbi de circulatie cat si in limba romana pentru termenii de cautare oferiti anterior.

Autor:  Lucia Mihailescu