Site coolinaria.ro

6 sandvisuri delicioase fara paine


6 sandvisuri delicioase fara paine Cine spune ca un sandvis are nevoie de paine?
Multe persoane evita painea in alimentatie, iar uneori au motive intemeiate...

Pentru diete fara gluten, alergii sau pur si simplu dorinta de a manca mai putina paine, iata cateva sandvisuri nevinovate:

1. Sandvis cu ton si castravete
Acest sandvis bogat in proteine se face rapid si se mananca imediat. Foloseste castraveti in loc de felii de paine, preferabil unii cu coaja mai subtire. Ai grija cand il mananci, inveleste-l, pentru a tine zeama la distanta de haine.

2. Sandvis italian cu ciuperci
Nu trebuie sa renunti la sandvisurile cu mezeluri doar pentru ca nu mai vrei sa mananci multa paine. Foloseste ciuperci la gratar in loc de chifle! Desi sunt micute, ele sunt foarte utile, perfecte pentru o dieta fara gluten.

3. Burrito invelit in varza
Varza este un invelis excelent pentru un burrito, inlocuind cu succes orice tortilla. Pregateste fruzele la aburi si pastreaza-le intre servetele umede, in frigider, pana esti gata sa le umpli cu legumele preferate.

4. Sandvis cu salata iceberg
Special pentru iubitorii de bacon, acest sandvis este cremos, racoritor si sanatos. Adauga si cateva rosii pentru un sandvis ce pare o salata de vara.

5. Sandvis cu carnaciori si ardei
Carnaciorii si ardeii sunt deseori parteneri, insa niciodata in acest fel. Gateste ardeii si indoaie-i ca pe un taco, pentru o mancare fara gluten si saraca in calorii. Adauga carnaciori si cateva ierburi proaspete.

6. Sandvis de pui curry cu mere
Acest sandvis este micut si istet: foloseste felii de mere in loc de felii de paine. De preferat sunt varietatile crocante, rosii.

Autor:  Andreea Utza