Site coolinaria.ro

Trucuri pentru o bucatarie luxoasa


Trucuri pentru o bucatarie luxoasa Cu siguranta, stii deja ca micile detalii pot ajuta foarte mult ansamblul locuintei.

Aceste 9 sugestii de imbunatatiri vor da un aer luxos bucatariei tale, fara sa-ti afecteze portofelul:

1. Schimba elementele de metal
Acestea pot schimba in intregime look-ul unei piese de mobilier. E valabil si pentru dulapurile din bucatarie. Schimba manerele metalice pentru a da senzatia de innoire instanta a intregului spatiu.

2. Vopseste cu o culoare mai deschisa
O culoare mai deschisa pentru pereti si dulapuri lumineaza imediat spatiul, facandu-l sa pare mai mare si mai luxos. Nuantele deschise reflecta lumina si ascund multe defecte, precum zgarieturile.

3. Inlocuieste usile dulapurilor
Vei oferi bucatariei tale un aspect mult mai ingrjit daca vei inlocui sau refinisa usile vechi ale dulapurilor. Pune sticla sau materiale lucioase si monteaza rafturi pentru a te mandri cu cele mai frumoase ustensile.

4. Schimba luminile
Luminile sunt accesoriul perfect nu doar pentru a lumina bucatarie, dar si pentru a schimba atmosfera. Cele obisnuite se gasesc in majoritatea caselor si nu aduc nimic deosebit. Da-i personalitate bucatariei tale cu o lustra inedita.

5. Foloseste-te de arta
Obiectele de arta pot innobila orice camera a casei, inclusiv bucataria. Nu te teme sa exagerezi cu piese mari, vei da impresia unui spatiu mai larg. De asemenea, arta este o optiune excelenta pentru chiriasii care nu au libertatea de a schimba tot ceea ce si-ar dori in casa.



6. Vopseste-ti aparatele
Nu ai aparate din otel inoxidabil? Nicio problema! Foloseste o culoare care sa imite acest aspect si vopseste aparatele care inca merg bine, dar par invechite. Atentie, totusi, firmele produc diferite tipuri de vopsea, in functie de aparatele pe care trebuie folosite.

7. Perdele
Nu lasa ferestrele dezgolite. Pune perdele pentru a-ti "imbraca" bucataria si pentru a-i oferi un aspect mai placut.

8. Ascunde aparatele mici
Un truc care nu te costa! Nimic nu strica mai mult un spatiu decat dezordinea. Pastreaza bufetul curat si depoziteaza altundeva toasterul, blenderul sau filtrul de cafea. E usor sa le scoti cand ai nevoie de ele.

9. Inlocuieste un vas vechi sau elementele decorative
Schimba bolul in care tii fructele cu unul nou sau cu un alt obiect decorativ. Chiar daca e o schimbare subtila, va face o mare diferenta.

Autor:  Andreea Utza