Site coolinaria.ro

Arde caloriile fara eforturi suplimentare


Arde caloriile fara eforturi suplimentare Desi greu de imaginat exista metode sigure si simple care pot ajuta la arderea caloriilor fara eforturi prea mari din partea dumneavoastra. Nu veti reusi, e adevarat, sa ardeti prea multe calorii suplimentare insa se pot elimina mici surplusuri care sa va faca viata ceva mai usoara la propriu.

Una dintre aceste modalitati simple de ardere a caloriilor este oferita de gesturile aproape naturale pe care le facem in mod obisnuit. Fie ca batem toba din degete, fie ca ne leganam picioarele sau ne miscam putin degetele in pantofi daca facem aceste exercitii in reprize repetate de 5-7 minute in fiecare zi atunci se pare ca vom reusi sa ardem cel putin 300 de calorii doar astfel.

Daca lucrati mai mult sezand pe scaun puteti adopta o pozitie care sa va ajute sa ardeti niste calorii suplimentare. Cand sedeti la birou incercati sa va tineti spatele cat mai drept solicitand astfel muschii si reusind sa ardeti ceva mai multe calorii fara a face eforturi suplimentare.

Hilar, dar adevarat este si faptul ca consumul de apa rece va duce la un consum suplimentar de calorii, organismul incercand astfel sa aduca temperatura corpului la parametrii sai optimi. Atentie insa sa nu aveti probleme cu dantura, ori sa aveti o infectie respiratorie. De asemenea nu faceti nici excese band mereu apa rece, mai ales dupa mesele zilnice.

Rasul copios, dar natural si nu intentionat poate de asemenea sa ajute la arderea a ceva calorii suplimentare. Fie ca veti urmari o comedie spumoasa, fie ca veti putea glumi cu prietenii nu va feriti deci de portiile zilnice de buna-dispozitie oferite gratuit de catre prieteni sau unele emisiuni televizate.

Dusurile alternative, cald-rece, intaresc organismul si il solicita suplimentar oferind si ele o cale simpla de ardere a unor calorii suplimentare. Bineinteles, un astfel de dus trebuie insotit si de o stergere energica cu un prosop mai aspru si de o temperatura placuta a camerei de baie si a intregi arii de locuit. Feriti-va de curentii de aer si nici nu faceti dusul cu 5 minute inainte de a pleca la munca.

Mesele bogate in condimente picante sunt si acestea o cale buna de ardere a caloriilor. Daca medicul nu va interzice acest lucru si va simtiti bine atunci puteti servi macar 2 mese picante saptamanal care vor accelera metabolismul si vor duce la arderi suplimentare de calorii. In sfarsit, miscarea fizica, activitatile care solicita trupul si mintea mai mult decat de obicei sunt si acestea cai prin care se pot arde niste calorii in plus fie ca te apuci de cantat, fie ca gatesti ceva si mai si dansezi pe muzica de la radio. Si sexul prelungit este o alta modalitate excelenta de ardere a caloriilor, din pacate nu intotdeauna la indemana tuturor doritorilor.

Autor:  Lucia Mihailescu