Site coolinaria.ro

Bucurii dulci de casa cu Rama Maestro


Bucurii dulci de casa cu Rama Maestro De Paste, surprinde-i pe cei dragi cu cele mai delicioase si inedite bunatati facute in casa.
Rama Maestro este sursa ta de inspiratie si ajutorul tau de nadejde in pregatirea prajiturilor cremoase, pufoase si delicioase.


Sarbatorile sunt momentele speciale in care doresti sa pregatesti pentru cei dragi cele mai savuroase mancaruri si sa ii rasfeti cu cele mai delicioase prajituri.
Surprinde-ti invitatii cu ceva nou si creeaza o atmosfera festiva la masa de Paste!
Pregateste cu Rama Maestro diferite forme de cupcake-uri simpatice cu motive pascale - simplu, delicios si foarte aspectuos chiar la tine acasa!

Cei dragi vor aprecia cu siguranta un plus de noutate si creativitate in pregatirea prajiturilor de Paste.
Nu trebuie sa te gandesti la retete complexe care sa-ti rapeasca foarte mult timp.
Poti sa pleci de la o reteta simpla de cupcake si sa te joci cu ingredientele folosite pentru decor.

Iata 3 idei simple si la indemana:

1. Decoreaza briosele cu o crema de vanilie pregatita cu Rama Maestro Savoare de Unt si asaza mici oua de ciocolata colorate deasupra. La final, vei obtine cupcake-uri de Paste delicioase si foarte aspectuoase.
2. Creeaza iepurasi simpatici de Paste pe un cupcake simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa presari fulgi de nuca de cocos, sa folosesti cateva bucatele de marshmallows pentru urechi si mustati si doua stafide pentru ochi.
3. Pentru ca sarbatorile de Paste sunt asociate cu primavara, creeaza pentru decorul cupcake-urilor floricele de primavara. Pentru petale poti folosi fulgi de migdale, iar in mijloc pune o bomboana colorata.

Pentru diversitate si multa culoare pe masa de Paste, poti sa pui in practica toate cele trei idei. Cupcake-urile vor arata foarte bine alaturi de o vaza cu flori si de un cosulet cu oua rosii de Paste.

Fie ca doresti sa alegi o reteta traditionala de prajituri, pe care o pregatesti de obicei la masa de Paste, fie ca vrei sa incerci ceva diferit, Rama Maestro este ingredientul ideal. Cu un continut de 70% de grasimi vegetale, aceasta este perfecta pentru a obtine blaturi pufoase, aluaturi fragede si creme fine si delicioase.

In functie de reteta aleasa, poti opta pentru pachetul de Rama Maestro cub 250 gr sau Rama Maestro Savoare de Unt 250 gr.

Pentru bucurii dulci facute in casa, alege Rama Maestro!

Autor:  Golin