Site coolinaria.ro

Alimentele din camara ce readuc supele la viata


Alimentele din camara ce readuc supele la viata Cea mai buna metoda sa-ti reinventezi supele este sa folosesti ingrediente de baza.

Iata cum sa le folosesti pe cele care, cel mai probabil, sunt deja in camara ta:

1. Otetul
O lingura de otet este un adaos rapid pentru zilele cand supa ta pare a avea un gust comun si plictisitor. O cantitate mica va scoate la iveala aromele.

2. Sosul de soia
Sosul de soia este un alt ingredient excelent pentru supe. Va adauga savoare si va intensifica restul aromelor, deja existente. Acesta merge foarte bine in supele care contin carne.

3. Sosul de peste
Folosit in bucataria asiatica, sosul de peste are un miros puternic, desi gustul sau nu este nici pe departe la fel de puternic sau cu gust de peste. In schimb, o lingura va adauga un gust nou, umami, in castronul tau.

4. Pasta de hamsii
Gandul la hamsii te poate face sa te strambi. Dar nu si daca vei incerca pasta de hamsii, o arma secreta in orice bucatarie.

5. Pasta de chili
Indiferent ca o faci in casa sau o cumperi, pasta de chili este benefica atunci cand vrei o supa fierbinte usor picanta. Amesteca 1-2 linguri atunci cand incepi sa pregatesti supa.



6. Ardei iuti
Ardeii iuti la conserva sunt un truc mic, insa de efect pentru o supa bogata si aromata.

7. Pasta de curry
Poate una dintre cele mai creative metode pentru a reinventa orice supa. Acest amestec ofera savoare si profunzime aromelor. Amesteca-l la inceput, pentru a da timp gustului sa se dezvolte.

8. Pesto
Sosul pesto nu e potrivit doar vara! Amesteca o lingura de sos inghetat intr-o supa usoara de legume sau intr-una cremoasa.

9. Lapte de cocos
Nu ai nevoie de o reteta pentru o supa cu lapte de cocos. Doar amesteca 1-2 linguri, la finalul pregatirii. Foloseste laptele de cocos pentru a da un aer asiatic supei de pui cu taitei, sau pentru a face si mai cremoasa o supa de legume.

Autor:  Andreea Utza