Site coolinaria.ro

Delicii energizante de primavara


Delicii energizante de primavara Primavara ai impresia ca resursele de energie sunt aduse la minim si nu e doar sentimentul tau.

Cu totii resimtim efectele schimbarilor de vreme prin stari de oboseala si prin dificultati de concentrare.

Nu face exces de cafea! Apeleaza in schimb la cateva retete naturale de smoothie, care sa-ti "reincarce" bateriile, si rasfata-te cu cateva deserturi care se fac rapid si care iti stimuleaza energia!

Alege ingrediente care sunt cunoscute pentru abilitatile speciale de a te energiza si, cu ajutorul mixerului vertical Infiny Force de la Tefal, pune-ti creativitatea la bataie!
Pentru ca dispune de tehnologia exclusiva ActivFlow, cu 4 cutite rezistente, din otel inoxidabil, care permite o performanta exceptionala de mixare, Infiny Force devine ajutorul tau de nadejde in bucatarie.
Si, pentru ca vrei ca retetele tale sa se prepare usor si rapid, Infiny Force dispune de o functie Turbo, 20 de viteze de mixare, putere de 700W si multiple accesorii: tel metalic, accesoriu pentru maioneza si sosuri, tocator de 500 de ml cu capac si un pahar gradat de 800 de ml.

Ultraeficient, elegant si versatil, Infiny Force este aparatul ideal care te ajuta sa transformi preparate clasice in retete de Chef.

Autor:  More Than Pub