Site coolinaria.ro

5 alimente pe care sa le cumperi vrac


5 alimente pe care sa le cumperi vrac Majoritatea supermarketurilor au o zona speciala, de unde poti cumpara o multime de alimente vrac. Daca te-ai ferit de ele pana acum sau nu ai stiut exact ce sa cumperi, iata care sunt cele mai bune alegeri.
Recipientele au inceput sa fie umplute cu cereale, legume, condimente si multe alte ingrediente, nu doar dulciuri, ca pe vremuri. E foarte bine sa-ti faci cumparaturile si in aceasta zona, deoarece te vei asigura ca ai mereu o camara echipata.

1. Snacksurile vegetale
Sunt atat de multe feluri de chipsuri acum, incat nu mai stii ce sa alegi: cu wasabi si mazare, din fasole sau ridichi. E amuzant sa ai atat de multe feluri la dispozitie, le poti incerca pe toate, pe rand. Nu uita ca poti cumpara alimente precum mazare uscata, pe care o poti gati si folosi resturile intr-un snack delicios.

2. Fructe uscate si nuci
Recipientele cu produse vrac au intotdeauna adevarate oferte pentru fructe si nuci crude, mai ales ca acum exista si multe feluri aromate. De exemplu, poti cumpara alune cu miere sau paprika. Cerceteaza si aceasta parte si fa-ti un mix propriu cu tot ceea ce ai nevoie sau ce vrei sa incerci.



3. Snacksuri
De obicei exista o mare varietate de snacksuri si chiar mixuri facute deja. Biscuiti, nuci, covrigei, stixuri si multe alte bunatati, cu care te poti delecta, din cand in cand. E un loc minunat de unde poti lua tot ce ai nevoie pentru urmatoarea ta petrecere. Nu vei duce lipsa de alimente pentru „rontait”.

4. Dulciuri
Cu totii avem nevoie de ceva dulce, din cand in cand, iar locul cu produse vrac este excelent pentru a cumpara doar o cantitate mica si nu o punga intreaga. Poti gasi jeleuri, diferite feluri de bomboane, turta dulce, biscuiti cu vanilie, ciocolata etc. Mai exact, e un intreg magazin de dulciuri, de unde poti alege exact ce vrei si cat vrei.

5. Prajituri si crackers
Biscuiteii din graham, napolitanele cu vanilie sau chiar biscuitii cu ciocolata se pot gasi in aceasta zona. Poti cumpara doar atat cat iti trebuie pentru o prajitura.
De asemenea, tot aici gasesti diverse tipuri de crackers, de la cei simpli pana la varietatile cu branza sau alte condimente. Daca ai noroc, poti gasi chiar optiuni fara gluten, din orez.

Autor:  Andreea Utza