Site coolinaria.ro

Planta care te ajuta sa te ingrasi - tapioca


Planta care te ajuta sa te ingrasi - tapioca Tapioca este una dintre cele mai vandute plante din intreaga lume. Ea este, de fapt, un amidon extras din planta cassava. Tapioca este foarte utila in regimurile de ingrasare, insa acesta nu e singurul ei beneficiu. Iata cum te poate ajuta tapioca, daca ai o problema cu greutatea prea mica.

1. Ajuta la dezvoltarea muschilor
Daca esti vegetarian si cauti o sursa sanatoasa de proteine, poti include tapioca in dieta ta. Ea contine cantitati mari de proteine care intaresc si dezvolta muschii, dar si alte functii celulare.

2. Iti da energie
Unii dintre noi au nevoie de ceva care sa ne dea energie dimineata. Tapioca este o alegere excelenta pentru micul dejun, deoarece contine carbohidrati.

3. Eficienta in curele de ingraare
Daca vrei doar sa iei cateva kilograme, tapioca este exact ceea ce ai nevoie. Este un supliment bun pentru cei care sufera de tulburari de alimentatie. Tapioca este ieftina, usor de gatit si mult mai buna decat pastilele.



4. E buna pentru sistemul digestiv
Tapioca iti poate ajuta si sistemul digestiv. Ea poate trata probleme comune, precum constipatia, indigestia, balonarea si flatulenta. De asmenea, iti regleaza nivelul colesterolului si te ajuta sa te mentii sanatos.

5. Imbunatateste sanatatea oaselor
Tapioca contine calciu, fier si vitamina K. Toate acestea au un rol important in sanatatea oaselor si imbunatatire flexibilitatii. De asemenea, te ajuta sa scapi de oboseala, dandu-ti energie pentru intreaga zi.

6. Tine tensiunea sub control
Un alt beneficiu pe care il are tapioca este faptul ca tine sub control tensiunea. Deoarece ea contine potasiu, imbunatateste circulatia sangelui, luand astfel greutatea de pe seama sistemului cardiovascular.

Autor:  Andreea Utza