Site coolinaria.ro

Slabeste cu ajutorul... mierii!


Slabeste cu ajutorul... mierii! Proabil ca nu stii aceasta putere magica a mierii: sa te ajute sa slabesti! Pe langa faptul ca este minunata pentru organism, piele, par si sange, mierea este o optiune sigura si inteligenta, atunci cand vrei sa slabesti. Iata cum te poate ajuta aceasta:

Descoperirea cercetatorilor, ca poti slabi cu ajutorul mierii, este surprinzatoare pentru oricine. Fiind atat de dulce si buna, mierea poate fi considerata, mai degraba, un desert. Insa rezultatele te pot surprinde. Daca stii in ce amestecuri sa o folosesti, ea va fi aliatul tau.

Mierea si scortisoara
Ia o lingura de scortisoara, o lingura de miere si o ceasca de apa calduta. Amesteca-le si bea pe stomacul gol. Bea acest amestec in mod regulat si vei observa schimbarile.



Mierea si lamaia
Amesteca 1-2 linguri de miere cu o lingura de suc de lamaie si cu un pahar de apa calduta. Acest amestec se bea tot dimineata, pe stomacul gol. Acest amestec ajuta la purificarea tractului intestinal si la reducerea grasimilor.

Mierea si apa calduta
Bea un pahar de apa calduta amestecat cu o lingura de miere. Asta va ajuta grasimea acumulata de-a lungul timpului sa fie metabolizata mai rapid.

Sfaturi:

Nu amesteca mierea cu apa clocotita sau prea fierbinte si nici nu o folosi sa gatesti la temperaturi foarte ridicate. Acestea vor da peste cap nutrientii din miere si vei pierde toate beneficiile.
Atunci cand folosesti mierea ca sa slabesti, nu trebuie sa-ti intrerupi dieta. Continua sa mananci cat mai sanatos.

Autor:  Andreea Utza