Site coolinaria.ro

De ce ai nevoie de cat mai multe cani


De ce ai nevoie de cat mai multe cani De cate cani are nevoie, in medie, o familie? Pentru ca nimeni nu poate raspunde la o astfel de intrebare, e bine sa ai cat mai multe cani. Desigur, daca nu esti vreun colectionar, nu trebuie sa exagerezi, dar e bine sa ai destule cat sa nu duci lipsa.

1. Pentru cafea
Ce poate fi mai relaxant dimineata decat o cana cu cafea fierbinte? Daca iti place sa-ti bei cafeaua inainte de a pleca la serviciu, canile pentru cafea sunt esentiale in bucataria ta. Alege unele cu modele vesele, pentru a face diminetile cat mai agreabile.

2. Pentru ceaiuri
Atunci cand iti pregatesti un ceai acasa, nu ai nevoie de cestile dichisite pe care le gasesti in cafenele si ceainarii. Cana ta preferata te poate binedispune oricand. In plus, intr-o cana va incapea mult mai mult ceai decat intr-o cescuta.

3. Pentru supe
Indiferent ca nu ai timp sa gatesti sau ca esti la serviciu si vrei sa prepari ceva rapid de mancare, canile sunt ideale pentru supele instant. Alege o cana speciala pentru supa, una cu o gura mai larga. E mai usor sa aduci o astfel de cana de acasa si sa o lasi la serviciu, decat sa te plimbi de colo colo cu un castron.



4. Pentru prajituri
Da, ai citit bine! Poti face mini prajituri la microunde, folosind cani. Aceste prajiturele se numesc mug cakes si se prepara in maximum 5 minute, cu tot cu amestecarea ingredientelor. Sunt ideale pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce dar nu ai nimic la indemana.

5. Pentru colectii
La cate modele de cani exista, nu e de mirare ca sunt foarte multi colectionari. Poti gasi cani pentru colectia ta prin supermarket-uri, prin magazinele mici cu diverse obiecte sau chiar in librarii. Nu uita de targurile de Craciun sau Paste, unde poti gasi cani decorate in specificul sarbatorii respective.

Autor:  Andreea Utza