Site coolinaria.ro

Cum sa iti decorezi bucataria de sarbatori


Cum sa iti decorezi bucataria de sarbatori Cand iti decorezi bucataria pentru sarbatori, cheia este sa eviti dezordinea. Limiteaza-ti numarul de decoratiuni festive si incorporeaza doar una sau doua idei care se potrivesc cu spiritul Craciunului.

1. Luminile
Pune o ghirlanda colorata la fereastra. Daca doresti poti pune si cateva luminite care sa infrumuseteze priveslistea. Nu incarca, pastreaza totul subtil si elegant. Foloseste panglici care pot fi scoase usor pentru a nu-ti ingreuna munca ce urmeaza dupa ce se termina sarbatoarea.

2. Geamurile
Pune de panglici de partea de sus a geamului si lasa-le sa atarne inspre centrul acestuia, apoi leaga ornamente specifice sarbatorii de capetele acestora.
Poti pune un ghiveci cu flori specifice sezonului pe pervazul geamului.
Poti pune chiar si un copac de rozmarin undeva deoarece are un miros extraordinar, iar acest condiment este specific perioadei de Craciun.



3. Masa
Daca ai scaune cu pernute, le poti inlocui cu unele de sezon, rosii verzi sau cu modele de Craciun.
De asemenea, nu neglija nici masa. Schimba fata de masa obisnuita si inlocuieste-o cu una tematica.

4. Brazi in miniatura si coronite
Nu trebuie sa pui un brad de craciun in bucatarie, ci poti pune unul in miniatura, langa geam sau undeva pe bufet. Daca nu ai loc de el, poti aranja o coronita din crengute de brad, pe care o poti agata tot la fereastra.

Autor:  Andreea Utza