Site coolinaria.ro

Ultimele cumparaturi pentru Masa de Craciun


Ultimele cumparaturi pentru Masa de Craciun Ai deja aproape tot ce-ti trebuie pentru Masa de Craciun, insa mai sunt cateva maruntisuri de care trebuie sa te ocupi. Ca sa nu pierzi prea mult timp cu ele, iata cateva sfaturi care sa te ajute sa fii rapid si eficient.

1. Fa-ti o lista
E cel mai important lucru atunci cand mergi la cumparaturi. Astfel, nu vei cadea in plasa si nu vei cumpara o gramada de lucruri de care nu ai nevoie, de fapt. Ar fi bine daca ti-ai stabili si un buget, pe care sa-l treci pe lista, ca sa te incadrezi in el.

. Seteaza-ti o limita de timp
Nu ai nevoie de multe cumparaturi, asa ca nu pierde vremea uitandu-te la lucruri de care nu ai nevoie. Da, toate magazinele incearca sa te atraga cu decoratiuni de Craciun, colinde si mirosuri imbietoare, insa trebuie sa fii puternic. Probabil ca te-ai uitat deja la toate acestea, datile trecute cand ai facut cumparaturi. Daca ti-ai propus sa stai doar jumatate de ora la magazin, nu depasi aceasta limita.

3. Fa cumparaturi online
Daca ai ceva mai multe lucruri de cumparat, nu doar cateva condimente si servetele decorative, poti plasa o comanda online. Poti cere sa-ti vina acasa, sau le poti ridica tu de la magazin, daca iti este in drum. Vei scapa de cozile infernale si iti vei termina treaba mult mai repede.



4. Cadouri
Poate ca unele dintre „maruntisurile” de care ai uitat sunt cateva cadouri mici, pentru prieteni sau colegii de la serviciu. Trece pe lista si cateva dulciuri, pe care sa le faci cadou. Niciodata nu poti da gresi cu cozonacei, bomboane sau un Mos Craciun mare, de ciocolata.

5. Cumpara carduri cadou
Ca sa nu pierzi mult timp cautand un cadou pentru cineva pe care, poate, nu il cunosti prea bine, cumpara-i cu card cadou. Astfel, isi va putea alege singur cadoul pe care il doreste. Cumpara-i o cana festiva, alaturi de care sa ii oferi cardul, ca sa fie, totusi, un cadou mai personal.

Autor:  Andreea Utza