Site coolinaria.ro

Bea de Revelion fara sa te ingrasi


Bea de Revelion fara sa te ingrasi In momentul in care termini cu Craciunul si incepi cumparaturile de Revelion, primul lucru la care te vei gandi este ce o sa bei. Desi nutritionistii spun ca amestecurile sunt unele dintre cele mai “necurate” bauturi pe care le poti consuma, este foarte putin probabil sa petreci cu apa plata de Revelion. Cocktailurile au un continut urias de zahar si de calorii, iar prea multe iti vor afecta ficatul. Iata cateva recomandari:

1. Sampania
Nu astepta sa servesti aceasta bautura abia la ora 12. Un pahar de sampanie are 90 de calorii si de obicei nu se serveste in cantitati uriase. Este bautura perfecta care nu te ingrasa.

2. Apa de cocos + vodka
Apa de cocos este superhidratanta si va contracara cateva dintre proprietatile dezhidratante ale bauturilor foarte tari, precum vodka.

3. Mojito
Menta, limele si apa au de obicei foarte putine calorii. Un strop de rom nu va face niciun rau bauturii. Un astfel de pahar are cam 100 de calorii. Ai grija cu zaharul. Daca te limitezi la maximum o lingura, sau poate reusesti sa o bei fara zahar, atunci vei avea o optiune si mai sanatoasa de bautura speciala pentru revelion.



4. Tequilla
Desi margarita are de obicei foarte mult zahar si lichior foarte dulce, o tequila cu apa carbogazoasa si putin suc de lime este o bautura de 100 de calorii. In plus, limetele contin antioxidanti si vitamina C.

5. Evita lichiorul
Acestea sunt pline de zahar si, desi au un gust bun, au o multime de calorii. Daca ti-e foarte pofta, consuma-le in cantitati foarte mici.

Autor:  Andreea Utza