Site coolinaria.ro

Frufru lanseaza joozi, cel mai faimos brand de smoothies BIO


Frufru lanseaza joozi, cel mai faimos brand de smoothies BIO Dupa ce a adus pe piata brandul Innocent, cel mai faimos brand de smoothies din lume, frufru introduce pe piata din Romania Joozi, primul brand de smoothies BIO cu superfructe amazoniene – acai, acerola, caju, abacaxi, maracuja si mango.

“Joozi se incrie perfect in meniul frufru deoarece este un produs cu o foarte mare valoare nutritionala, superfructele amazoniene avand proprietati antioxidante mult mai puternice decat fructele obisnuite. Ce poate fi mai grozav in materie culinara decat faptul ca aportul de minerale, vitamine si alte bunatati este imbinat cu un gust care iti bucura ziua.” a declarat Mihai Simiuc, fondator frufru.

Joozi are la baza superfructele ACAI, ACEROLA, fructul de CAJU, ABACAXI, Mango si Maracuja, care permit o diversitate de combinatii inedite, toate cu o valoare nutritionala ridicata. Superfructele siau castigat notorietatea in special proprietatilor antioxidante, antioxidantii avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire a organismului, prevenirea bolilor cardiovasculare si a diferitelor forme de cancer.

frufru este este primul concept de “good food fast” din Romania, aparut in urma cu trei ani din dorinta fondatorilor de a crea un loc neconventional si vesel, in care sa poti manca sanatos, fresh si adaptat stilului modern de viata. Principalele produse frufru sunt pastele fresh, produse in laboratorul propriu, 100% din faina de grau dur adusa din Italia. Pastele se pot combina cu unul din cele 9 delicioase sosuri frufru produse, de asemenea, in laboratorul propriu din ingrediente de cea mai buna calitate.

Autor:  Iosub Alin