Site coolinaria.ro

Slabeste intr-o saptamana


Slabeste intr-o saptamana Ai nevoie de un regim care sa te ajute sa slabesti repede pentru un anumit eveniment, sau pur si simplu vrei sa dai jos doar cateva kilograme? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa slabesti rapid, fara sa te infometezi sau sa te chinui cu un regim greu.

1. Bea multa apa
Sucurile de fructe sau energizantele contin cel putin 100 de calorii. Totusi, aceste bauturi nu-ti satisfac pofta de mancare, cum ar face-o 100 de calorii de mancare. Asta inseamna ca sunt o pierdere. Apa, pe de alta parte, nu contine nici calorii, nici carbohitrati. Este bautura perfecta, deoarece iti stimuleaza si metabolismul.

2. Scapa de paine si paste
Taie produsele din faina alba, in special painea alba, spaghetele sau tortilla. Vei slabi mult mai usor, deoarece carbohidratii din acestea erau cei care te umflau. Inlocuieste-le cu legume. Astfel, un sandwich cu pui devine o salata cu pui. Carbohidratii din legume se digera mult mai greu, deci te mentin satul mai mult timp.

3. Bea o cafea cu o ora inainte sa faci sport
O ceasca de cafea te ajuta sa fii mai productiv la serviciu, dar ceea ce nu stiai, este ca ea te ajuta si la sala. Iti va da energie si vei consuma mult mai multe calorii, fara sa iti dai seama. Consum-o simpla sau cu putin lapte degresat.



4. Fa un sacrificiu
Renunta la una dintre mancarurile care iti dauneaza si pe care le consumi des, sau poate chiar zilnic. Fie ca e vorba de chipsuri sau de desertul cu ciocolata pe care-l mananci dupa pranz. Vei scapa de cateva sute de calorii instant.

5. Mananca somon la cina
Este plin de nutrienti care ajuta la dezvoltarea muschilor si dau pielii un aspect sanatos si luminos. Unii nutritionisti sustin ca pana si o portie de somon, indiferent de cum este gatita, iti va face fata sa arate mult mai bine intr-un timp foarte scurt.

Autor:  Andreea Utza