Site coolinaria.ro

Redescopera bucataria asiatica la Lidl


Redescopera bucataria asiatica la Lidl Rasfata-te cu mozaicul gastronomic pe care ti-l ofera combinatiile de gusturi si arome ale produselor din gama Vitasia, disponibile in perioada 8 - 14 februarie in toate magazinele Lidl din tara.
Lasa-te cucerit de specialitatile culinare ale bucatariilor japoneze, chinezesti, indiene sau thailandeze.

Inca din secolul al VIII-lea, locuitorii Asiei de Sud-Est s-au putut bucura de gustul deosebit al sushi-ului, sau narezushi, asa cum era denumit. Acestia foloseau orez fermentat ca o modalitate de a mentine pestele proaspat. Apoi, in era Muromachi (aprox. 1336-1573), oamenii au inceput sa manance si orezul si, treptat, a evoluat in forma pe care o cunoastem cu totii astazi, simplu, sau invelit in alge, insotit de wasabi si de ghimbir murat.

Indrazneste si tu sa inveti sa gatesti sushi! Pentru asta poti folosi orezul pentru sushi (3,99 lei/500 g) si, pentru un plus de intensitate, poti adauga putina pasta de wasabi (4,99 lei). Ofera autenticitate experientei si serveste chiar din setul de platouri pentru Sushi, disponibil in diferite modele (19,99 lei/set sau 24,99 de lei/set).

Din bucataria japoneza te mai poti bucura si de traditionalul Sake (24,99 de lei/0.5 L). Sau opteaza pentru una dintre diferitele arome ale ceaiului in stil japonez (7,99 lei), pe care il poti savura direct din setul de ceai cu doua cesti (79,99 de lei/set).

In Saptamana Asiatica vei regasi in magazinele Lidl din toata tara si deliciile gastronomice din China. Pachetelele de primavara (4,99 lei), alaturi de un strop de sos de chili dulce (9,99 lei/700 ml) si nelipsitele fursecuri cu ravas (6,99 lei) sunt alegerea perfecta pentru o calatorie in lumea gusturilor chinezesti.

In gama de produse Vitasia vei regasi produse specifice bucatariei indiene, dar si putin din farmecul Thailandei. Incearca o portie de nuggets de pui in stil indian (10.99 lei) sau taiteii thai cu sos (5.99 lei).

Incepand cu 8 februarie, exploreaza deliciile bucatariei asiatice, cu produsele din gama Vitasia de la Lidl!

Autor:  Golin