Site coolinaria.ro

Alimentele din frigider care te ajuta sa slabesti


Alimentele din frigider care te ajuta sa slabesti Daca vrei sa slabesti mai usor, o reorganizare a frigiderului tau s-ar putea sa fie exact ceea ce ai nevoie. Tine intotdeauna cateva fructe si legume la indemana, daca vrei sa faci alegeri bune atunci cand esti obosit, ocupat sau cand vrei pur si simplu o gustare. Iata cateva alimente pe care sa le ai intotdeauna in frigider, pentru a slabi usor.

1. Fructe
Primul mod in care sa iti satisfaci foamea si probabil unul dintre cele mai bune si mai simple. Fructele proaspete, precum portocalele, merele, perele si fructele de padure sunt perfecte atunci cand te grabesti si ai nevoie de o gustare rapida. Uita de snacksuri, care doar te vor face sa te ingrasi.

2. Proteine
Pentru zilele in care nu ai timp sa gatesti, e bine sa ai in frigider alimente bogate in proteine. Ele te vor ajuta sa te simti plin, fara sa faci abuz. Pregateste-ti cateva bucati de pui cu quinoa in weekend si consuma-le in zilele foarte ocupate. De asemenea, somonul este usor de gatit, atunci cand vrei ceva satios si sanatos.

3. Ouale
E bine sa ai mereu oua proaspete in frigider, pentru o omleta rapida. De asemenea, cateva oua fierte vor fi perfecte pentru zilele in care vrei o gustare rapida sau un mic dejun instant. Nu va mai trebui decat sa le decojesti si sa le consumi.



3. Taie legumele
Intotdeauna e bine sa ai legume taiate si gata sa fie mancate, de preferat intr-un loc foarte accesibil. Cand doresti ceva crocant si plin de savoare, incearca sa mananci morcovi sau telina in locul chipsurilor.

5. Lamai
Stoarce putin suc de lamaie in apa sau ceai, pentru a-ti face bautura mai gustoasa. De asemenea, lamaia te va ajuta sa te detoxifiezi. Intotdeauna sa ai la indemana lamaie sau ghimbir pentru a ramane hidratat si plin de energie.

6. Iaurt grecesc
In loc sa mananci un desert ce contine o gramada de calorii, ai putea sa iti faci singur un iaurt grecesc cu fructe. Combina-le si vei obtine o gustare dulce si nevinovata. Iaurtul grecesc este si un inlocuitor excelent pentru maioneza sau unt.



Autor:  Andreea Utza