Site coolinaria.ro

Ciupercile te ajuta sa slabesti


Ciupercile te ajuta sa slabesti Aceasta dieta presupune ceva simplu, trebuie doar sa mananci 200 de grame de ciuperci la cina. Dieta are putine calorii, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru cei ce vor sa scada in greutate.

1. Cum functioneaza
La cina, mananca 200 de grame de ciuperci. Mai simplu de atat nici ca se putea. In afara de asta, nu este nevoie sa iti schimbi meniul obisnuit, ci doar sa adaugi la el aceste ciuperci. Micul dejun si pranzul vor fi alese de tine.

2. De ce?
Ceea ce face aceasta dieta atat de atractiva este continutul mic de calorii. Sunt doar 20 de calorii in 100 de grame de ciuperci. Asta inseamna ca poti manca oricate vrei fara sa te ingrasi. O alta parte buna este faptul ca, desi nu au multe calorii, asta nu inseamna ca nu au valoarea nutritiva. De fapt, ciupercile sunt o sursa foarte buna de vitamina D si B, potasiu si fosfor.

3. Fibrele
Oamenii care incearca aceasta dieta ar fi de acord cu faptul ca ea te poate ajuta la digerat. Acest lucru este datorat faptului ca ciupercile contin o multime de fibre. De asemenea, fibrele ajuta si la detoxifierea corpului, ceea ce te va ajuta sa pierzi in greutate.



4. Vitamina D
Nu este greu sa dezvolti o deficienta de calciu cu dieta ta. Asa ca ciupercile te vor ajuta in cazul in care ai nevoie de mai multa vitamina D pentru o absorbtie mai buna a calciului. Este foarte folositor atunci cand vrei sa iti dezvolti oase puternice sau sa pastrezi sanatatea acestora.

5. Vitamina B
Ciupercile sunt bogate in vitamina B. Aceasta vitamina iti ajuta metabolismul in convertirea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor in energie.

Autor:  Andreea Utza