Site coolinaria.ro

2 exercitii fizice care completeaza dieta ta


2 exercitii fizice care completeaza dieta ta Daca vrei sa scapi de cateva kilograme, atunci trebuie sa faci si exercitii fizice. Desigur, dieta ta este foarte importanta pentru pastrarea siluetei, insa dietele, in general, nu reusesc sa te scape de kilogramele in plus fara un ajutor.

Cand vorbim despre exercitii fizice, primul lucru la care ne gandim este o sala ingramadita si galagioasa de fitness unde depunem efort timp de cateva ore. Chiar daca exercitiile intense sunt minunate pentru corpul nostru, acestea nu sunt tocmai ideale pentru acele perioade cand avem pe cap si o dieta. Solutia ar fi acele mini-exercitii, facute cu regularitate.

Printre cele mai bune exercitii pe care le poti face chiar si in 10 minute se numara si „Saritura Piticului”: doua sesiuni a cate 10-15 sarituri din ghemuit te pot ajuta in eliminarea acelor kilograme problema.

Un alt exercitiu recomandat este urmatorul: stand pe burta, cu mainile si picioarele departate si putin ridicate. Mentinem aceasta pozitie cate 10 secunde, 5-10 reprize. Ideea este ca mainile si picioarele sa fie cat mai ridicate fata de podea.

Impreuna cu o dieta bine intocmita si autocontrol, exercitiile prezentate mai sus ar putea sa-ti aduca silueta mult dorita.

Articol preluat de pe egirl.ro

Autor:  Iosub Alin