Site coolinaria.ro

Alimente bune si rele pentru diete


Alimente bune si rele pentru diete In comert exista o multime de alimente care ar putea sa ingreuneze sau sa ajute unei cure de slabire, de aceea este important sa stii ce sa alegi. Pentru ca sa memorati mai usor, vom enumera, mai intai, alimentele de care ar trebui sa va feriti:
Alimentele procesate – ca o regula generala, toate alimentele procesate, intr-o masura mai mica sau mai mare, ingreuneaza procesul de slabire.

Produsele dulci – daca mananci multe alimente care au un continut ridicat de glucide, in mod cert nu vei reusi sa slabesti usor. Pe langa aceste produse, iata si ce ar trebui sa va atraga atentia:
Ouale – ouale sunt unele dintre cele mai bune alimente de folosit in timpul unei diete, insa cu moderatie. De ce? Acestea, pe langa faptul ca sunt o sursa foarte bogata de proteine, au si proprietatea rar intalnita printre alimentele folosite la diete de a da si senzatia de satietate.

Carnea slaba (pasare, peste, chiar si vita) – aceste produse contin o cantitate considerabila de proteine, lucru benefic pentru tine deoarece acestea vor accelera metabolismul. Legumele crude sau inabusite – legumele contin o mare varietate de carbohidrati si te vor tine in miscare mult timp dupa ce le-ai consumat.

In mod cert, pentru a avea o dieta cat mai echilibrata si sanatoasa, incearca sa consumi alimente cat mai naturale.

Articol preluat de pe egirl.ro

Autor:  Iosub Alin