Site coolinaria.ro

Decoratiuni mici pentru bucatarie


 Decoratiuni mici pentru bucatarie Vrei sa iti aranjezi bucataria, fara sa faci schimbari majore? Atunci, ai nevoie de cateva elemente decorative, care ii vor schimba complet infatisarea. Iata ce decoratiuni micute poti integra in bucataria ta, pentru a-i da mai multa personalitate.

1. Culoare
Cel mai important, pentru a-ti readuce bucataria la viata, este sa-i adaugi putina culoare. Nu trebuie sa zugravesti, caci vorbim de schimbari minore. In schimb, poti picta o portiune de perete, cum ar fi bucatica din spatele unui raft deschis.

2. Un covoras nou
Tot la categoria culoare, intra si achizitia unui covoras vesel. Acesta nu numai ca va fi util in bucatarie, dar ii va da si un aspect mai ingrijit si mai frumos. Alege un covor mic, care sa se potriveasca cu tonurile bucatariei tale, sau care sa iasa in evidenta, prin contrast.

3. Flori artificiale
Desi exista plante care pot fi tinute in bucatarie, acest loc nu e tocmai potrivit pentru flori. Insa, florile artificiale sunt perfecte. Cumpara un ghiveci micut, pe care pune-l undeva la vedere: pe masa din bucatarie sau pe pervaz.



4. Imprimeuri
Pentru ca bucataria ta sa arate mai interesant, ai nevoie de imprimeuri cat mai colorate si detaliate. Poti alege sa-ti faci o perdea pentru fereastra sau poti cauta o fata de masa care sa iasa in evidenta. Indiferent ce doresti, alege un model cat mai vibrant.

5. Putina arta
Bucataria nu e locul unde sa pui tablouri pretioase, insa cateva piese mici sunt foarte bune. Cauta tablouri mici, facute special pentru aceasta incapere. Sau, daca ai un simt artistic mai dezvoltat, le poti crea chiar tu.

Autor:  Andreea Utza