Site coolinaria.ro

Cele mai bune alimente pentru slabit pe timpul verii


Cele mai bune alimente pentru slabit pe timpul verii Odata cu venirea verii, vine si timpul sa te pregatesti pentru o vacanta relaxanta. Daca alegi sa o petreci la mare, atunci, probabil, vrei si o dieta care sa te ajute sa-ti imbunatatesti silueta, pana atunci. Vara abunda in alimente care te ajuta sa slabesti, asa ca integreaza-le in mesele tale.

1. Ardei iute
Ardeii iuti adauga putina savoare mancarurilor tale si te ajuta sa mananci mai putin. Acestia contin capsaicina, element asociat deseori cu scaderea in greutate. Studiile au aratat ca, atunci cand mancarea e mai picanta, vei manca mai putin.

2. Cirese
Ciresele sunt delicioase si, mai mult decat atat, sunt bogate in apa si fibre. De asemenea, au efect anti-inflamator, care te va ajuta sa slabesti mai usor. In plus, ele ele sunt si bogate in antioxidanti, care sunt asociati cu un somn mai odihnitor, fapt ce te va ajuta sa-ti tii si greutatea sub control.

3. Rosii
Rosiile contin foarte multa apa, ceea ce ajuta la mentinerea satietatii dar si la hidratare. De multe ori, atunci cand nu esti destul de hidratat, poti avea falsa impresie ca iti e foame. De asemenea, sunt bogate in potasiu, excelent pentru a echilibra nivelul de sodiu din organism.



4. Ceai verde
Uita de cafea si inlocuieste-o cu ceaiul verde, neindulcit. El este foarte bun pentru organism si te va si ajuta sa slabesti. Cafeina si antioxidantii din acesta iti ajuta foarte mult metabolismul.

5. Zmeura
Chiar daca nu a aparut inca, nu trebuie sa o scoti din calcul. Aceste fructe mici sunt o combinatie puternica de fibre si apa. Asa ca, atunci cand le vezi in piata, nu ezita sa cumperi cat mai des.

Autor:  Andreea Utza