Site coolinaria.ro

Sfaturi pentru supa de rosii


Sfaturi pentru supa de rosii Supa de rosii este foarte buna si foarte raspandita in dieta romanilor. Ea este delicioasa si acum, vara, deoarece poate fi consumata si rece. Iata cateva moduri prin care iti poti imbunatati orice reteta de supa de rosii.

1. Mai multe rosii
In cazul in care supa ta nu are destule rosii, atunci poti adauga intotdeauna mai multe. Taie-le cubulete, adauga un pic de smantana si frunze proaspete de busuioc pentru a-ti imbunatati substantial supa.

2. Otet
Adauga niste otet din vin rosu, si serveste supa alaturi de niste mozarella. Nu uita de frunzele de busuioc, la care poti adauga si putina paine pentru a face un meniu complet.

3. Pesto
Poti adauga si putin pesto, in cazul in care gustul de rosii nu este de ajuns. La asta mai poti pune si niste crutoane sau chiar si nuci.



4. Usturoi
Usturoiul nu lipseste niciodata dintr-o supa de rosii buna, iar impreuna cu niste branza si paine vor face masa perfecta.

5. Orz
Adauga niste orz fiert intr-o tigaie, alaturi de piept de pui tocat si spanac. Incalzeste totul pana se face ca un sos. Poti adauga apoi si niste branza feta pentru a definitiva gustul acestuia.

6. Ceapa, usturoi si varza
O combinatie de usturoi si ceapa va fi perfecta, iar la acestea poti adauga niste varza creata, pe care sa o gatesti pana cand se inmoaie. Le poti adauga la supa impreuna cu niste suc de lamaie, iar pe deasupra poti rade niste parmezan.

Autor:  Andreea Utza