Site coolinaria.ro

Slabeste cu ceaiul verde


Slabeste cu ceaiul verde Nu exista o bautura minune care sa te faca sa slabesti, insa ceaiul verde poate fi extrem de util. Este bogat in antioxidanti si are multe beneficii pentru organism. Iata cum te poate ajuta sa slabesti.

1. Contine substante care te pot ajuta sa slabesti
Una dintre cele mai cunoscute substante gasite in ceaiul verde este cofeina. Desi se afla intr-o cantitate mult mai mica decat in cafeaua obisnuita, este destul cat sa aiba efect. Cofeina este un stimulant cunoscut pentru proprietatile sale benefice in regimurile de slabit. Ea ajuta la arderea grasimilor si iti da energie pentru a lucra mai mult la sala. Alte substante esentiale sunt antioxidantii, esentiali pentru stimularea metabolismului.

2. Faciliteaza arderea grasimilor
Probabil ai observat ca exista foarte multe suplimente sau mancaruri de dieta care contin, printre altele, ceai verde. Asta se datoreaza proprietatii sale de a facilita arderea grasimilor, in special in timp ce faci sport.



3. Imbunatateste metabolismul
Corpul tau arde calorii constant, chiar si in timpul somnului. Ceaiul verde il poate ajuta sa arda si mai multe. Totusi, acest efect depinde foarte mult de organismul fiecaruia. Daca metabolismul tau este destul de incet, efectele pot fi mai putin vizibile.

4. Te poate ajuta sa consumi mai putine calorii
Un alt beneficiu pe care il aduce acest ceai este reducerea poftei de mancare. Asta inseamna ca vei consuma mult mai putine calorii, fara sa te chinui.

5. Ajuta la reducerea grasimii abdominale
Multe femei se chinuie sa scape de grasimea abdominala si este de inteles. Aceasta este greu de dat jos. De multe ori, dupa o dieta prin care ai scapat de majoritatea grasimilor in plus din organism, poti ramane doar cu cea abdominala. Aceasta este atat de rezistenta deoarece este cea care-ti protejeaza organele. Totusi, ceaiul verde poate fi un ajutor foarte util in reducerea "burticii".

Autor:  Andreea Utza