Site coolinaria.ro

Gusta un dessert à la française în brutariile Paul, din partea casei


Gusta un dessert à la française în brutariile Paul, din partea casei De luni pana vineri, clientii Paul primesc, la achizitionarea unui sandwich in bagheta, un ecler gratis. Sub sloganul ,,Gusta un dessert à la française!’’, noua campanie Paul isi doreste sa ofere o pauza de rasfat. Clienţii brutariilor se pot bucura de gustul unic al eclerelor pregatite de maeştrii patiseri de la Paul, alegand din trei arome delicioase: ciocolata, vanilie sau cafea.

„Prin noua oferta ,,Gusta un dessert à la française!’’ ne dorim ca cei care ne calca pragul sa se poata bucura oricand de o pauza dulce, alaturi de sandwich-ul lor preferat. Vrem sa le oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate la preturi avatajoase, iar aceasta oferta cu siguranta va fi pe placul lor”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Noua oferta ,,Gusta un dessert à la française!’’ este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti si din tara, pana la data de 30 noiembrie 2016. Mai multe informaţii despre campanie, brutarii, produse şi oferte gasiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul Romania.



Despre Paul
Cu o traditie de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutariei frantuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.

Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie şi patiserie franţuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar in acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea franţuzeasca, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 şi detine pana in momentul de fata 15 brutarii in 4 oraşe. Acestea se gasesc in Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). In Bucureşti exista şi locaţii de tip chariot amplasate in Bucureşti Mall, Baneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Autor:  Andreea Utza