Site coolinaria.ro

Ce mancam dupa ora de cardio?


 Ce mancam dupa ora de cardio? Antrenamentele de cardio sunt eficiente si energizante. Mesele pe care le iei dupa acestea iti pot completa eforturile sau le pot incetini. Iata ce ar trebui sa mananci dupa o ora de cardio.

1. Cereale integrale
Ovazul integral este usor de digerat dupa o ora de antrenamente. In plus, fibrele din acesta scad nivelul colesterolului. Alege ovazul simplu in locul optiunilor cu diverse arome. Adauga cateva nuci si fructe confiate, daca vrei sa-i dai putina dulceata.

2. Un shake din iaurt
Pentru o doza de energie, prepara-ti un shake din iaurt simplu si fructe. Iaurtul iti va oferi proteinele necesare dar si o cantitate importanta de calciu. Fructele sunt doza de carbohidrati de care ai nevoie dupa antrenament.

3. Paste si proteine
Carbohidratii si proteinele ajuta muschii sa se repare dupa o ora de cardio. O portie de paste cu legume bogate in proteine este o idee foarte buna pentru masa.



4. Beta-caroten
Alege sa mananci cartofi dulci dupa ce te intorci de la sala si vei consuma o doza sanatoasa de carbohidrati, vitamine si minerale.

5. Briose
Da, ai citit bine! O briosa cu fructe poate fi o gustare ideala dupa sala, cat timp este pregatita cum trebuie. Foloseste faina integrala si fructe proaspete sau congelate.

Autor:  Andreea Utza