Site coolinaria.ro

Miresme de Craciun in bucatarie


Miresme de Craciun in bucatarie Spiritul sarbatorilor de iarna se simte in toate camerele decorate, dar cum ramane cu bucataria? Iata cateva moduri prin care o poti umple de miresme specifice sezonului.

1. Fa-ti un vin fiert
Nu numai ca este delicios si te va incalzi in zilele racoroase, insa procesul de preparare iti va umple bucataria de mirosuri placute. Cui nu-i place mirosul de scortisoara?

2. Foloseste detergent de vase frumos mirositor
Ai tot anul la dispozitie ca sa folosesti detergent cu miros de citrice, asa ca, de sarbatori, indreapta-te spre alte optiuni. Multe branduri fac editii limitate, cu miros de pin, merisoare, scortisoara si cine stie ce alte arome. Testeaza-le.



3. Miros de brad
Ai doua optiuni. Fie cumperi o coronita sau o crenguta de brad, pe care sa o decorezi si sa o asezi undeva in bucatarie, fie te bazezi pe uleiurile esentiale. Dilueaza putin ulei de pin si stropeste plantele artificiale.

4. Miros de menta
Dilueaza putin ulei de menta si foloseste-l ca spray. Va fi o placere sa petreci timp intr-o bucatarie care miroase atat de fresh.

5. Coace prajiturele
Nimic nu ne aminteste mai mult de Craciun decat mirosul de prajituri. Nu trebuie sa te apuci sa faci cozonacii de pe acum, insa cateva prajiturele sau biscuitei cu scortisoara nu o sa-ti ia prea mult timp. In plus, iti vor umple bucataria cu mirosuri extraordinare.

Autor:  Andreea Utza