Site coolinaria.ro

Noua gama de deserturi speciale pentru sarbatori este disponibila in brutariile Paul


Noua gama de deserturi speciale pentru sarbatori este disponibila in brutariile Paul Bucuresti, 12 decembrie 2016. Brutariile PAUL au introdus in meniu gama de produse Noel 2016, oferind clientilor o selectie variata de deserturi special create pentru aceasta perioada a anului. Colectia de Craciun readuce aromele specifice sarbatorilor de iarna, din cadrul meselor festive. Fanii brandului se pot bucura de rafinatele si ineditele produse frantuzesti, in editie limitata.

Printre deserturile speciale din gama de produse pentru Craciun se numara: Mini macarons Noel, cu diverse arome delicate precum caramel cu nuci pecan, caramel sarat cu unt, castane, vanilie sau cirese amare, Buchette L'Intense, prajitura cu crema bavareza de ciocolata neagra si crema usoara de mascarpone cu sos de caramel sau Buchette La Fabuleuse, prajitura cu mere caramelizate, migdale si nuci.

Selectia pentru sarbatori pune la dispozitia clientilor si torturi, cu sortimente vedeta precum crema bavareza de ciocolata si vanilie, sos de mere Boskoop, crema de cafea sau crema de vanilie.

„Craciunul este un moment aparte, marcat de mese festive si cadouri deosebite. De aceea am lansat in brutarii aceasta colectie eleganta, pentru o masa de Craciun cu totul speciala. Produsele din colectia Noel ne ajuta sa oferim clientilor noştri oportunitatea de a le darui celor dragi momente dulci in arome de sarbatoare”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Gama de produse destinate sarbatorilor este disponibila in toate brutariile Paul, pana la data de 8 ianuarie 2017. Mai multe informatii despre campanie, brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.

Autor:  Andreea Utza