Site coolinaria.ro

Cum poti folosi mustarul cu boabe


 Cum poti folosi mustarul cu boabe Poate ca nu ti se pare un ingredient atat de special, insa mustarul poate fi folosit in foarte multe retete. Cel mai bine este sa ai mai multe varietati la indemana. Iata cum il poti folosi pe cel cu boabe.

1. Alaturi de oua
Mustarul cu bobite merge foarte bine cu ouale. Si o singura lingurita poate oferi un gust nou unu sandwich cu ou. Mustarul echilibreaza gustul preparatelor cu oua, in special in cazul celor cu branzeturi sau carne sarata.

2. In combinatie cu ingrediente bogate in grasime
Mustarul cu bobite este acid, de aceea se potriveste foarte bine cu ingredientele bogate in grasimi. Acum stii de ce multa lume il mananca alaturi de mici sau carnati. Incearca sa intinzi putin mustar peste un sandwich cu cascaval. De asemenea, poti amesteca o lingura de mustar intr-un sos cremos, ca sa-i dai o aroma deosebita.



3. Pentru legume
Legumele sotate sau gatite la aburi pot parea o mancare plictisitoare, uneori. Insa, daca le pregatesti cum trebuie, ele se transforma intr-un preparat cu adevarat gustos. Daca ti se pare prea intepator, atunci incearca sa-l combini cu putina miere.

4. In tocanite si mancaruri
Fie ca e vorba de tocanite clasice sau de placinte cu legume, mustarul este un ingredient ideal. Poate readuce orice preparat. Il poti adauga chiar si in retetele de paste. De exemplu, in macaroanele cu branza.

Autor:  Andreea Utza