Site coolinaria.ro

Sfaturi pentru slabit in 2017


Sfaturi pentru slabit in 2017 Propune-ti sa fii in cea mai buna forma in noul an. Fie ca e vorba de un regim nou sau doar de cateva schimbari in alimentatie, iti aducem cele mai bune sfaturi de slabit pentru 2017.

1. Mananca portii mai mici
Este una dintre cele mai usoare metode de a slabi eficient. Tot ce ai de facut este sa reduci portiile de la fiecare masa. Astfel, organismului ii va fi mult mai usor sa digere mancarea. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa reduci drastic portiile de mancare si mesele. In loc sa ai doar trei mese pe zi, incearca sa optezi pentru cinci sau sase, insa mult mai mici.

2. Proteine
Este important sa mananci mai multe proteine, pentru a-ti ajuta metabolismul sa arda mai usor grasimile. O dieta bogata in proteine iti ajuta masa musculara si iti ofera energie pentru a merge mai des la sala. Totusi, cauta alimente bogate in proteine, dar sarace in grasimi. Sursele vegetale de proteine sunt alegeri foarte bune.



3. Cardio
Ca sa slabesti eficient, nu este de ajuns sa tii un regim alimentar. Ai nevoie si de miscare. Cardio este cea mai buna metoda pentru a slabi. Anul acesta, fa-ti un abonament la sala si tine-te de treaba.

4. Sucuri
Dietele pe baza de sucuri sunt destul de controversate, insa un lucru este clar: ele sunt eficiente cand vine vorba de slabit. Ideea este sa nu abuzezi de ele, ci sa le consumi cu moderatie. Alterneaza perioadele de regim pe baza de suc cu perioadele in care mananci mese mici, echilibrate.

5. Exercitiile cu greutati
Acestea sunt eficiente pentru persoanele care doresc sa slabeasca. In plus, te ajuta sa-ti maresti masa musculara. Ca efect, organismul tau va arde mult mai multe calorii. Mai mult decat atat, orice forma de exercitiu ajuta la imbunatatirea metabolismului.

Autor:  Andreea Utza