Site coolinaria.ro

Brutariile Paul relanseaza, in editie limitata, gama Croissant Gourmet


Brutariile Paul relanseaza, in editie limitata, gama Croissant Gourmet Brutariile Paul reintroduc in meniu colectia Croissant Gourmet, oferind clientilor sase retete, atat dulci, cat si sarate, folosind aceleasi ingrediente de calitate pentru un gust rafinat. Croissantele delicioase, preparate dupa retete frantuzesti renumite, sunt potrivite pentru orice moment al zilei si vin alaturi de o oferta avantajoasa – cei care achizitioneaza doua produse, il primesc pe al treilea gratuit.

Gama Croissant sucrée aduce trei retete apetisante pentru iubitorii de dulce: crema de ciocolata si fistic, crema de vanilie si caise, crema de vanilie si zmeura. Iar gama sarata - Croissants salées, include trei combinatii inedite: ton si castraveti murati, sunca de curcan si avocado si branza de capra si rosii deshidratate.
„Colectia Croissant Gourmet, care aduce in meniul din brutarii retete delicioase atat pentru cei care prefera gustul sarat, cat si pentru cei care aleg dulcele pentru o masa delicioasa sau o pauza de rasfat, a beneficiat de un real succes in anii anteriori, motiv pentru care am decis sa o relansam, in editie limitata. Pornind de la acelasi concept, am pastrat o serie din retetele ce s-au regasit in meniurile noastre in anii anteriori, aducand insa si patru sortimente noi, deoarece stim cat de importanta este diversitatea in alegerile clientilor nostri”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Gama de croissante dulci si sarate este disponibila in toate brutariile Paul, inclusiv cele de tip chariot, pana la data de 16 martie 2017. Mai multe informatii despre campanie, brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.

Autor:  Alina Tibichi