Site coolinaria.ro

Julia Child ne invata despre Ziua Indragostitilor


Julia Child ne invata despre Ziua Indragostitilor Indiferent ca esti sau nu o persoana pasionata de gatit, sigur ai auzit de Julia Child. Ea este cea care le-a facut cunostinta americanilor cu arta culinara frantuzeasca, cartile ei fiind si acum la mare cautare. In afara de acest lucru, este renumita si pentru activitatile din preajma Zilei Indragostitilor. Iata care sunt sfaturile Juliei Child pentru Valentine`s Day:

1. Toastul simplu e cel mai frumos
Nu trebuie sa te gandesti mult la ceea ce vrei sa-i spui persoane iubite. Nu trebuie sa scrii o compunere sau un discurs maret. Trebuie sa-ti exprimi sentimentele simplu. De altfel, Juliei Child ii placea mult citatul: „Esti untul de pe painea mea, esti suflul vietii mele”.

2. Amintirea mesei pregatite de Ziua Indragostitilor e pentru totdeauna
Gestul in sine, de a gati ceva bun pentru persoana draga, este cel care conteaza cel mai mult, pana la urma.

3. Gatitul este singurul cadou potrivit
Nu ai timp sa te gandesti la o surpriza de Valentine`s Day? Nu iti permiti un dar mai costisitor? Gateste! Iar persoana iubita iti va aprecia gestul mai mult decat daca ar fi primit vreun cadou.



4. Bucura-te de ceea ce te inconjoara!
Atat gatitul impreuna, cat si gatitul separat reprezinta momente frumoase, ce merita traite. Cand sunteti amandoi in bucatarie, va ajutati reciproc, faceti ceva impreuna. Cand gatesti de unul singur, iti imaginezi ce surpriza va avea persoana draga atunci cand va ajunge acasa si va gasi masa plina de bucate.

5. Relatia perfecta e precum o masa in stil frantuzesc: nu vrei sa se termine niciodata.


Sugestiile coolinaria.ro pentru Ziua Indragostitilor:

- idei de meniu pentru o cina romantica;
- 10 idei de retete cu care sa-ti alinti perechea;
- deserturi speciale de Ziua Indragostitilor.


Autor:  Alina Tibichi