Site coolinaria.ro

Au inceput inscrierile la Festivalul Dulciuri pentru toti


Au inceput inscrierile la Festivalul Dulciuri pentru toti In perioada 26-29 noiembrie 2009 revista Bucataria pentru toti ii invita la Sala Polivalenta din Bucuresti pe cei mai virtuosi maestri cofetari si patiseri alaturi de cei mai mari producatori si distribuitori de dulciuri si ciocolata, la Festivalul Dulciuri pentru toti - editia a doua.

Festivalul Dulciuri pentru toti a fost, in 2008, prima manifestare din Romania la care cofetariile, patiseriile, firmele de catering, mari producatori si distribuitori de dulciuri si ciocolata au venit sa isi etaleze cele mai delicioase, mai aspectuoase si mai rafinate specialitati in fata publicului larg si a viitorilor parteneri de afaceri.

Succesul primei editii ne-a determinat sa marim suprafata spatiului expozitional de la aproape 350 de metri patrati in 2008, la peste 900 de metri patrati in 2009.

Detalii si formulare de inscriere pentru expozanti gasiti aici .

Va asteptam intre 26 si 29 noiembrie 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la a doua editie a Festivalului Dulciuri pentru toti - expozitie cu vanzare adresata tuturor celor care vor sa redescopere dulciurile cele bune. Pretul biletului de intrare este de 5 RON. Copiii pina in 12 ani au acces gratuit.

Autor:  Iosub Alin