Site coolinaria.ro

Dieta de trei ore


Dieta de trei ore Cand am dat pentru prima data cu ochii peste aceasta denumire, am crezut ca s-a inventat o reteta prin care poti slabi in trei ore. Aberant desigur, dar am invatat sa cred ca totul este posibil in zilele noastre.

Dieta de trei ore presupune de fapt un regim alimentar cu mese regulate din trei in trei ore cu un meniu care sa contina cate 400 de calorii la cele trei mese principale si 100 de calorii pentru gustarile dintre ele. Reteta a fost propusa de antrenorul de fitness Jorge Cruise si imbina mesele regulate cu scurte reprize de exercitii fizice. Principiul acestei diete afirma ca poti manca orice atat timp cat controlezi cantitatea si respecti orele de masa. in felul acesta eviti instalarea senzatiei de foame si nu te privezi total de ceea ce iti place.

Totul este sa inveti sa calculezi caloriile si sa renunti la excese si la ingerarea unei cantitati mari de hrana la o singura masa, care sa mai fie luata si seara inainte de culcare.

Dieta de trei ore propune un program de viata echilibrat in care se mananca nu de dragul de a manca ci pentru sanatate si tonus si se practica regulat exercitii fizice pentru armonie si frumusete. Dieta este „prescrisa” de obicei pentru 28 de zile, dar daca te obisnuiesti cu ea si vrei sa o continui nu ai nimic de pierdut.

Promisiunile initiatorului se refera la pierderea unui kilogram pe saptamana, dar acest lucru este variabil de la o persoana la alta, depinzand de constitutia fiecaruia, de metabolismul fiecaruia, de stilul de viata si cantitatea de exercitii fizice efectuate zilnic.

Oricum, din punctul meu de vedere, pare o dieta care merita atentia avand in vedere ca nu promite marea cu sarea si nici nu propune strategii periculoase pentru sanatate.

Autor:  Raluca Alupoaie