Site coolinaria.ro

Dieta de super-model


Dieta de super-model Unul dintre modelele de top ale modei internationale, Miranda Kerr, a dezvaluit pentru marele public cateva dintre secretele dietei sale de succes si, avand in vedere ca frumoasa prezentatoare de moda a studiat in trecut si nutritia, merita sa va oferim si dumneavoastra o scurta incursiune in universul culinar al top modelelor.

Ceea ce recomanda Miranda Kerr de la bun inceput pentru toate femeile care doresc sa ramana suple este consumul crescut de apa proaspata, de la 1,5 pana 2,5 litri de apa pe zi. Astfel se poate reduce apetitul alimentar, se asigura o mai buna functionare a tuturor proceselor din organism si se creeaza bazele pentru desfasurarea optima a activitatii de peste zi.

Fructele crude si sucurile naturale sunt alternativa sugerata de celebrul model pentru aportul zilnic de minerale si vitamine. Deoarece prin prepararea de sucuri se pierd fibrele alimentare si apetitul nu este influentat daca se consuma cantitati mai mari, asa cum se intampla cu consumul de apa, fructele sunt de obicei de preferat sucurilor naturale.

Adoptarea unei diete pe baza grupei de sange din care faci parte este un alt sfat oferit de catre Miranda Kerr tuturor femeilor care viseaza sa ajunga la o silueta de invidiat. Desi din punct de vedere stiintific nu s-a facut inca legatura intre grupa de sange si mentinerea greutatii corporale totusi daca se respecta recomandarile din aceasta dieta nu ai nimic de pierdut ci doar de castigat.

In sfarsit, consumul de produse organice, cumparate direct de la producatorii de incredere, este o alta cale de alternare fericita a regimului alimentar obisnuit. Produsele lactate, branzeturile, legumele si fructele sunt mai sanatoase si mai benefice pentru organismul nostru daca nu au fost modificate sau procesate in nici un fel. In plus, astfel suntem siguri ca ne alimentam sanatos si corect.

Dupa cum putem observa nu e vorba la urma urmei de nici un mare secret ci doar de respectarea unui bun echilibru alimentar si de adoptarea unor masuri de bun-simt. Aceasta combinat cu disciplina de la mesele zilnice si ceva miscare fizica nu poate da gres niciodata. Pare simplu si chiar asa si trebuie sa fie deoarece, in ciuda avalansei de experti in alimentatie si a opiniilor lor, tot noi intelegem cu timpul ce ne face bine si ce nu si stim intotdeauna ca tot noi suntem principalii responsabili daca lucrurile nu stau cum trebuie si ajungem la doctor pentru excesele de nepermis din trecut.

Autor:  Lucia Mihailescu