Site coolinaria.ro

Dieta Jenny Craig – mancare la pachet


Dieta Jenny Craig – mancare la pachet O dieta aberanta din punctul meu de vedere, care promite pierderea a 5kg intr-o saptamana, cu un meniu concret si produse specifice, care din fericire se gasesc numai in strainatate.

Ti-o prezint mai mult ca idee si pentru divertisment, ca sa vezi ce mai pot inventa unii numai de dragul de a inventa ceva. De aceasta data avem de-a face cu o idee australiana care afirma ca poti manca orice, chiar si semipreparate si produse congelate atat timp cat iti dozezi foarte bine portiile. In strainatate, dupa cum spuneam, exista in magazine alimente semnate Jenny Craig care includ portiile ce trebuie consumate la fiecare masa, bine cantarite si „atent selectionate”. Iata ce poti gasi in acele pachetele:
- pentru micul dejun: un sandwich cu o felie de cascaval, sunca de pui si o frunza de salata, o jumatate de grapefruit si un pahar de lapte degresat;
- pentru pranz: spanac si tortellini cu branza si salata de cruditati;
- pentru cina: legume fierte cu carne de pui la gratar si broccoli.

Ai dreptul si la gustari intre mese care pot consta in 4 linguri de branza degresata, popcorn sau un mar.
O dieta special gandita pentru persoanele care nu au timp sau nu stiu sa gateasca. Iti iei semipreparate sau produse congelate, le pui pe paine sau la cuptorul cu microunde si ai rezolvat problema. Nu conteaza daca totul e fad si fara aspect, cu atat mai mult iti va taia pofta de mancare si vei slabi vazand cu ochii. Tot analizand si analizand nu facem decat sa scoatem si mai mult in evidenta caracterul profund nestiintific al acestei diete. Insist pe aceasta cale sa priviti critic totul si sa va informati temeinic inainte de a aplica ceva ce va poate pune in pericol sanatatea.

Autor:  Raluca Alupoaie