Site coolinaria.ro

Slabeste cu ardei gras


Slabeste cu ardei gras Incredibil dar adevarat, se pare ca ardeiul gras contine niste alcaloizi (descoperiti in 2004 de catre medical Donwelt) care au un rol esential in metabolismul grasimilor. O astfel de descoperire nu avea cum sa nu fie valorificata in domeniul nutritiei si iata asa a aparut cura de slabire cu ardei gras.

Acest regim de slabit se tine in etape de cate 3 saptamani cu pauze de 20 de zile intre ele, rezultatele aparand dupa 4-5 reprize de acest gen. Procesul este de durata, dar se pare ca si rezultatele sunt remarcabile si pe termen lung, evitandu-se riscul de ingrasari bruste la incheierea dietei.

In cele ce urmeaza voi trece in revista ce ar trebui sa consumi in cele 3 saptamani de regim iar tu vei decide daca merita efortul sau nu.

Prima saptamana: in fiecare zi, inainte de micul dejun se consuma 50-60g de ardei gras urmand ca la prima masa din zi sa se evite consumul de oua sau alte produse bogate in colesterol; dupa masa de pranz se consuma 100g ardei gras si se beau neaparat 100ml de apa minerala; cina ar trebui sa fie precedata de 100ml apa plata si 40-60g ardei gras, dupa care ar urma cina propriu-zisa si apoi 150-200g ardei gras si 150ml lapte degresat (ma intreb cine poate manca atat )

In a doua saptamana micul dejun este compus din 150-200g ardei gras si 100ml lapte fierbinte, urmand ca pana la pranz sa evitam fructele si dulciurile; pranzul este urmat de 100g ardei taiat marunt si o limonada neindulcita; pana la cina uitam de fructe iar la cina iar mancam ardei inainte si dupa, cate 50-60g dupa care ne inecam amarul intr-un pahar de vin.

A treia saptamana este un calvar, din punctul meu de vedere. Ne trezim de dimineata si inghitim repede 150-200g de ardei, dupa 10 minute luam micul dejun pe care il incheiem cu 50-60g ardei. Inainte de pranz bem niste zeama de ardei fiert (100g ardei ras in 250ml apa, amestecul se fierbe 6 minute). Se mai bea din “minunata” licoare si dupa pranz si la cina. Totul se incheie apoteotic dupa cina cu 100g ardei ras cu zeama de lamaie.

Sper ca te-ai amuzat macar de aceasta dieta, iar daca ai incercat-o te rog sa ne impartasesti si noua din experienta ta.

Autor:  Raluca Alupoaie