Site coolinaria.ro

Casa ta, teritoriul fantomelor: doar de Halloween!


Casa ta, teritoriul fantomelor: doar de Halloween! Te-ai decis sa dai o petrecere de Halloween si vrei ca la tine acasa sa arate de parca fantomele isi fac de cap de sute de ani? Iata cateva trucuri pentru a avea o casa "bantuita" si infricosatoare!


0. In noaptea de Halloween 3 culori sunt de baza: negrul (al vesmintelor vrajitoarelor), portocaliul (dovlecilor) si albul (oaselor scheletelor si al fantomelor).
1. Pentru un look cat mai "creepy" foloseste cearceafuri albe pentru a acoperi mare parte din mobila! Nu conteaza daca sunt vechi sau noi, insa trebuie neaparat sa fie albe fara model sau imprimeuri.
2. Daca ai becuri cu regulator, nu le lasa aprinse total. Daca nu lasa doar din loc in loc aprinse cateva becuri. Pastreaza in casa o lumina cat mai difuza pentru a crea atmosfera potrivita.
3. Usuca din vreme buchete de flori! Patreaza-le pe cele care arata cel mai "mort" cu putinta si pune-le in vaze negre pe rafturi!
4. Consolideaza atmosfera de halloween schimband becurile normale cu unele colorate! Prefera culori precum: portocaliu, verde, rosu si albastru. Pentru un efect super pune la o lustra cu doua becuri unul rosu alaturi de unul albastru!
5. Panzele de paianjen sunt un decor des intalnit in filmele de groaza. Transformati casa intr-o casa a groazei cumparand de la magazinele specializate in farse si decoruri panze de paianjen. Atentie! Nu le puneti prea aproape de o sursa de lumina, existand riscul sa ia foc!
6. Un schelet atarnat este de mare efect, putand genera multe faze comice!
7. Retraieste scena mortii vrajitoarei din "Vrajitorul din Oz": umple o pereche de sosete rosii cu hartii sau alte sosete, incalta-le cu o pereche de pantofi cu toc cui si pozitioneaza-le la marginea canapelei sau a fotoliului! Povesteste apoi tuturor cum tocmai ai omorat vrajitoarea cea rea!
8. Si nu uita de dovleci! Dovlecii sunt la rang de cinste in seara de Halloween, asa ca ii poti folosi in exces fara a supara pe nimeni. Cumpara lumanari si alte decoratiuni in forma de dovleac, dar nu uita sa afisezi si propriul tau dovleac cioplit!

Autor:  Daniela Tiba