Site coolinaria.ro

Dieta Monica Anghel


Dieta Monica Anghel Nu stiu daca Monica Anghel este cel mai bun exemplu pentru o cura de slabire. Dar daca va amintiti, la un moment dat ne-a uimit pe toti cu pierderea impresionanta de kilograme. Ca nu a avut grija sa pastreze o talie de invidiat, asta nu ne priveste pe noi. Monica Anghel este o valoare si nu greutatea ei in kilograme ne intereseaza pe noi ci „greutatea” ei ca personalitate a vietii publice romanesti.

Oricum, intr-o anumita imprejurarea a vietii ei a dorit sa arate ca are suficienta vointa si ambitie pentru a slabi si a pierdut 20kg in 5 luni, asa ca merita sa includem reteta pe care a folosit-o ea in pleiada dietelor din revista noastra, avand deja o garantie publica a reusitei sale.

Regimul este unul cat se poate de simplu: 3 zile carne, 3 zile fructe si legume si 3 zile branza si lapte, pe sistemul regimului disociat.

Se poate consuma orice fel de carne atat timp cat este preparata doar prin fierbere sau la gratar. La branzeturi si legume nu exista restrictii, insa in ceea ce priveste legumele si fructele sunt cateva de care e bine sa nu te atingi: cartofi, mazare, fasole, banane, struguri, pere, seminte, fistic si alune.

Se interzic dulciurile, alcoolul si bauturile carbogazoase. Se poate apela la zaharina si la ulei de masline. In afara de regimul alimentar prezentat pana acum, Monica Anghel a facut sport si a recurs la masaj. Dar cel mai important ingredient pentru ca un asemenea program de slabit sa dea roade este vointa.

Regimul este unul sever si nu trebuie inceput inainte de a primi acordul unui medic. Dar daca sanatatea iti permite si ai multe kilograme de care vrei sa scapi, atunci dieta Monica Anghel este o optiune pe care merita sa o iei in calcul. Succes!

Autor:  Raluca Alupoaie