Site coolinaria.ro

Dieta Teo Trandafir


Dieta Teo Trandafir Poate cea mai impresionanta scadere in greutate de pe la noi a fost cea inregistrata de Teo Trandafir. Nu cred sa fi fost cineva care sa nu fi exclamat „wow” cand a luat cunostinta de remarcabila transformare. Este evident ca cel mai important ingredient al dietei pe care a urmat-o a fost vointa ei, caci nu este deloc usor, gurmanda fiind, sa te abtii de la mancare si sa-ti reorganizezi valorile si prioritatile astfel incat sa dai jos (ce-i drept in timp) 60 de kilograme.

Regimul de slabit pe care l-a urmat Teo este unul bine calculat, supervizat de un nutritionist si insotit de multa miscare si hidratare. Specialistul, care s-a ocupat de „slabirea” lui Teo, sustine ca, urmand aceasta reteta, putem slabi pana la 3kg pe saptamana si afirma ca, slabind treptat, avem mai mari sanse de a pastra o greutate optima pentru mai mult timp.

Dar iata concret ce a mancat Teo pentru a ajunge la silueta de astazi:
Luni: mic dejun: ceai de plante, o omleta dintr-un ou si o feliuta de sunca, o felie de paine si o portocala; pranz: 150g carne de vita la gratar si o salata de cruditati; cina: 100g peste la cuptor, un ceai de tei si un mar.
Marti: mic dejun: un ou fiert, un ceai verde si o felie de paine de secara; pranz: piept de pui la gratar, un iaurt degresat, un mar; cina: fasole verde, o portocala si ceai de lamaie.
Miercuri: mic dejun: o cafea neindulcita, o felie de paine si 100g sunca presata; pranz: peste la gratar cu lamaie si o banana; cina: salata de cruditati cu piept de pui, un ceai de fructe si un kiwi.
Joi: mic dejun: fulgi de porumb cu lapte degresat si un mar; pranz: 150g file de somon, o felie de paine de secara, o portocala; cina: o salata, o portocala si un ceai de tei.
Vineri: mic dejun: o felie de paine de secara, o felie de cascaval si cafea neindulcita; pranz: 150g piept de gratar, o salata de varza, un ceai de plante; cina: compot de pere fara zahar, o felie de paine de secara.
Sambata: mic dejun: cafea neindulcita, o felie de paine de secara si un cub mic de unt; pranz: ciorba de legume si o portocala; cina: salata cu suc de lamaie, ceai de fragi.
Duminica: mic dejun: cafea si un bol de cereale; pranz: ciorba de pui cu legume, ceai de tei; cina: peste la gratar, ceai de plante si o portocala.

In afara de meniul destul de restrictiv sunt interzise dulciurile, alcoolul, sucurile, grasimile, mesele dupa orele 18.

Autor:  Raluca Alupoaie