Site coolinaria.ro

Elixirul din ou de prepelita


Elixirul din ou de prepelita Prepelitele sunt mici, pline de energie si cu greu le poti prinde daca ai intentia sa le transformi intr-o supa. Iar ouale de prepelita sunt confirmarea expresiei: "esentele tari se gasesc in sticlute mici", fiind purtatoare a unui mic miracol in ce priveste sanatatea.

Ajung sa aiba doar 3 cm in inaltime si o greutate de 12-14g si totusi contin o gama de substante si vitamine care depaseste asteptarile. De exemplu, oul de prepelita fata de oul de gaina contine de 4 ori mai mult fier, vitamina b1 si b2 plus fosfor, ceea ce confirma ca "marimea nu conteaza".

In farmaciile naturiste chinezesti acestea se gasesc pe primele locuri d.p.v. al vanzarilor, datorita efectelor lor terapeutice.

Avantaje:
- controleaza hipertensiunea arteriala;
- o buna digestie;
- ajuta in procesul de crestere;
- remediaza tusea persistenta;
- regleaza afectiunile hepatice, renale si diabet;
- alunga durerile de cap;
- dizolva depunerile de colesterol;
- regenereaza sistemul nervos;
- stimularea potenta sexuala;
- vindeca afectiunile cardiace si pulmonare;
- ajuta la mentinerea unei bune memorii si a unui nivel crescut de concentrare.

Desi sunt mici si pestrite sunt extrem de utile pentru mentinerea unei stari de sanatate de invidiat, astfel ca un consum mai mare de oua de prepelita si mai putin de oua de gaina te va face mult mai puternic. Insa trebuie sa stiti ca din cauza marimii lor pentru o obtine un efect puternic al elixirului este nevoie sa consumi cel putin 2-3 oua pe zi timp de cel putin 25 de zile. Si asta nu e totul, mai este o conditie care pe majoritatea doritorilor ii face sa se retraga, acestea trebuie consumate crude.

Precum nu este usor drumul spre fericire, nici cel spre o sanatate de fier nu este usor de urmat, dar merita sa iti faci curaj si sa le consumi deoarece daca ai o buna sanatate de partea ta restul dorintelor vor parea mult mai usor de indeplinit.

Autor:  Raluca Rusu