Site coolinaria.ro

Ceva dulce de Craciun pentru fiecare zodie in parte


Ceva dulce de Craciun pentru fiecare zodie in parte Berbec: Bomboane cu nuci, te vor indulci atat de tare incat aproape ca vei deveni dependenta de ele ... asa ca ar fi bine sa ascunzi cateva daca vrei sa mai ai de unde servi mai tarziu, altfel risti sa ramai fara din cauza musafirilor doritori.
Taur: Rulada de banana, nu iti va rapi prea mult timp in a face acest desert care te va determina sa iti lingi degetele de placere.
Gemeni: Cornulete cu ciocolata, sunt usor de facut si toata lumea le place, sunt mici, pufoase si apetisante si se topesc in gurita de placere.
Rac: Strudel cu mere este desertul ideal atunci cand nu vrei sa papi prea mult, dar sa tina si de fomita si sa nu fii tentata sa sari pe tava cu friptura.
Leu: Tiramisu e ca un model super sexy, tot ce vrei sa faci este sa musti din el bucatica cu bucatica.
Fecioara: Tort cu fructe exotice si multa ciocolata, iti va oferi energia necesara pentru a face fata unei nopti indelungate.
Balanta: Salata de fructe, aveti grija la cat coniac puneti, alcoolul agraveaza starea euforica, s-ar putea sa dati dovada de multa dragoste.
Scorpion: Prajitura cu caramel, glazura te va innebuni o sa stai numai cu ochisorii pe acest mic cadou de Craciun ce iti va indulci sufletul.
Sagetator: Visine caramelizate cu care sa iti hranesti partenerul ca sa devina atat de dulce incat pana dimineata iti va provoca dependenta.
Capricorn: Tarta cu frisca si cirese cu putina pudra de zahar pe deasupra, va fi de o priveliste coplesitoare.
Varsator: Chec de lamaie, nu vrei sa faci diabet de tanara asa ca iti plac prajiturile usoare care sa nu te faca sa te simti ca un balon ce nu se mai poate ridica de la sol.
Pesti: Bomboane de martzipan, atrag invitatii ca albinele la miere, asa ca ai grija sa faci destule.

Autor:  Raluca Rusu