Site coolinaria.ro

Cele mai bune destinatii pentru Sarbatorile de Iarna


Cele mai bune destinatii pentru Sarbatorile de Iarna 1. Craciun la Bethleem
Trebuie sa fii cu adevarat plin de credinta pentru a incerca o astfel de aventura deoarece se stie cam ce atmosfera tensionata, deloc favorabila turismului, exista in prezent in orasul sfant, Ierusalim, si imprejurimile sale, dar ca recomandare de Craciun, Bethleemul ramane pe primul loc printre destinatiile pe care orice crestin isi doreste sa le viziteze macar o data in viata. Biserica Nasterii, construita de imparatul Constantin I, este principala atractie, si exista o serie de alte obiective turistice de prim rang precum si oferte atractive pentru cazare si masa in functie de buzunarul fiecaruia.

2. Pe urmele lui Mos Craciun
Cele mai bune destinatii turistice pentru o excursie cu familia de Craciun, pe urmele mosului cu sacul, raman tarile scandinavice, in special Norvegia si Finlanda, dar e bine sa fii bine echipat financiar daca intr-adevar iti doresti un asemenea pachet de vacanta de Craciun. Merita tot efortul deoarece distractia va fi maxima, iar amintirile de neuitat.

O alta destinatie, de data aceasta in Turcia, Antalia, ceva mai aproape si mai convenabil din punct de vedere financiar, este locul de nastere al iubitului sfant Nicolae, care a crescut in fosta provincie romana Lycia, la malul marii, in orasul Patara. In prezent Patara este un obiectiv turistic de top, existand servicii de transport, cazare si masa dintre cele mai bune precum si legaturi rapide cu alte obiective turistice similare precum Kalkan, Kas sau Fethiye. In special pentru copii, merita luat in considerare si un sejur de Craciun in aceasta locatie foarte primitoare, locul de nastere al sfantului Nicolae.

3. Parcurile de distractie/vacanta
Tot pentru intreaga familie exista si oferte turistice foarte bune in parcurile de vacanta din intreaga lume, unde de Craciun se organizeaza activitati specifice, fiind una dintre cele mai bune destinatii daca aveti si bani si doriti sa le oferiti copiilor clipe de neuitat. Astfel de parcuri tematice exista in Germania, Italia, Franta, Olanda si chiar si in Romania ar exista ceva oferte daca agentul turistic va reusi sa va prezinte o oferta cat mai variata.

In intreaga Europa, Romania inclusiv, oferta turistica pentru Craciun este foarte bogata si e de ajuns sa stiti in mare cam ce tip de atmosfera va doriti de sarbatori ca sa vi se ofere apoio lista completa de optiuni de unde veti putea alege in functie de bugetul stabilit si preferintele dvs. speciale. Exista astfel oferte pentru Craciun romantic, Craciun cu familia si chiar Craciun cu colegii sau prietenii de munca, daca va fi cazul.

4. Craciun in stil traditional romanesc
Foarte multe oferte de top si aici, nu uitati sa consultati mai intai de toate si oferta pentru Craciunul traditional pentru ca preturile sunt convenabile si locatiile din care puteti alege cu adevarat de vis. Veti putea beneficia de servicii mult imbunatatite, iar mancarea si traditiile specifice Craciunului sau Anului Nou sunt demne de toata lauda. Incepand cu tot Nordul tarii si continuand cu Ardealul sau oricare alta regiune istorica aveti de unde alege o oferta care sa vi se potriveasca de minune.

5. Festivalurile de sarbatori
In sfarsit, festivalurile de sarbatori sunt si acestea o modalitate de a va petrece Craciunul si Anul Nou alaturi de prieteni si muzica de calitate, si aici putand opta fie pentru festivalurile locale, care nu necesita investitii mari, fie pentru alte festivaluri de Craciun sau de Anul Nou, unde vor aparea pe scena si muzicieni pe care ii indragiti foarte mult. De obicei, managerii festivalului, dar si autoritatile locale acorda o mare atentie asupra organizarii de exceptie si este de sperat ca nu veti ramane dezamagiti daca veti participa la un asemenea festival de sarbatori.

Autor:  Lucia Mihailescu