Site coolinaria.ro

Cadoul perfect de Sarbatori


Cadoul perfect de Sarbatori Cadoul de Sarbatori pe care si-l doreste orice femeie este menit, in primul rand, sa o faca pe aceasta fericita pe deplin, ajutand-o sa intre mai usor in atmosfera specifica Sarbatorilor de Iarna. Nu conteaza foarte mult ziua aleasa pentru a oferi un astfel de cadou deoarece intreaga luna decembrie este rezervata pentru asemenea gesturi frumoase prin care noi, barbatii, le aratam consoartelor cam cat de mult apreciem sprijinul oferit noua de-a lungul intregului an, alegand sa le oferim cadouri diverse, poate nu suficient de romantice, dar pe care stim ca si le doresc foarte mult insa nu si le pot permite sau nu se indura sa si le cumpere singure.

Spre deosebire de majoritatea barbatilor, femeile stiu de obicei ce isi doresc si acesta este si motivul pentru care nu e deloc greu sa intuiesti cam ca surpriza placuta ii poti face partenerei tale, fiind de ajuns sa o urmaresti cu atentie atunci cand se extaziaza urmarind un clip publicitar ori sa o spionezi cu maximum de "discretie" atunci cand discuta cu amicele sale despre moda sau cadourile pe care le-au primit deja ori isi doresc foarte mult sa le primeasca. Astfel poti afla, de exemplu, ca unele femei sunt foarte atrase de PRODUSE ELECTRONICE la moda, precum telefoanele celulare moderne, care permit o conversatie cat mai clara chiar si fara a se folosi mainile, sculele electronice de apartament sau de masina, ceasurile cu alarma dotate cu o sumedenie de functii utile, televizoarele sau DVD-urile de buzunar sau aparatele foto digitale.

Alte femei vor prefera insa mai putin dispozitivele electronice in voga, de care s-ar putea plictisi foarte repede, insa isi vor dori foarte mult anumite ELECTROCASNICE care sa le ajute mult la intretinerea curateniei in locuinta precum si la marirea gradului general de confort. Aici putem mentiona o lista impresionanta de produse de top precum aspiratoarele pentru posesorii de animale de casa, dezodorizantele de lux si aparatele de purificat aerul, dispozitive video/audio pentru supravegherea copiilor, plante de interior si ustensile pentru ingrijirea lor impreuna cu tot felul de rafturi si accesorii care sa permita punerea in valoare a florilor de apartament. Chiar si o hota electrica de bucatarie sau un aragaz nou ori alte cadouri similare merita cumparate in aceasta perioada deoarece se gasesc si la reduceri si, in plus, multe femei vor fi de-a dreptul incantate sa se stie mandrele posesoare ale unor dispozitive mai moderne si mai ecologice.

Obiectele pentru INFRUMUSETARE SI INGRIJIRE CORPORALA, intr-un mod paradoxal, se afla printre cumparaturile pe care o femeie aflata intr-o relatie de durata le neglijeaza si nu e deloc o idee rea sa completezi necesitatile partenerei tale cu anumite obiecte de cea mai buna calitate. Uleiurile parfumate pentru aromaterapie si masaj, epilatoarele electrice, cremele antirid si, in general, orice crema sau produs cosmetic de firma pentru intretinerea tenului vor aduce zambetul pe buzele oricarei femei, dar e bine sa se verifice mereu eticheta care certifica produsul in cauza ca e sigur, adica testat d.p.v. dermatologic. Trusele cu farduri sau rujurile nu e recomandat sa fie cumparate de catre un barbat, dar este la moda sa se faca rezervari platite in avans pentru sedinte de coafura si infrumusetare la saloanele cosmetice din zona unde locuiti. De asemenea nu se poate da gres nici cu halatele pufoase de baie, prosoapele moi si plusate sau cu papucii de casa grosi si cat mai confortabili la purtat.

Pentru FEMEILE foarte ACTIVE, care se deplaseaza des prin oras, fie la munca fie pentru indeplinirea de activitati diverse, pantofii eleganti si comozi sunt un cadou perfect, iar daca se acompaniaza perechea de pantofi si cu o geanta ultimul racnet, cu un usor aspect profesional, atunci femeia nu poate decat sa se bucure inca o data ca a fost suficient de inspirata incat sa isi aleaga un partener atat de atent si dragut. Tot pentru femeile aflate mai mereu pe drumuri se mai pot gasi si alte idei inspirate pentru alegerea unui cadou placut si, in egala masura, functional, cum sunt esarfele din diverse materiale, genti de calatorie, truse de machiaj complete, carti de bucate la minut, IPod-uri si altele. Daca insa femeia se afla exact la opusul acestei situatii, adica isi petrece mai mult timpul pe acasa, atunci a nu se uita sa se ia in considerare si achizitia de echipament sportiv pentru exercitiu fizic asa cum sunt bicicletele ergonomice, saltelele pneumatice si multe alte dispozitive menite sa te ajute sa descarci energiile negative si sa mai scapi eventual si de kilogramele suplimentare.

Pe ultimul loc, printre sugestiile pentru cadouri de sarbatori, care pot fi oferite unei femei, se afla si USTENSILELE DE BUCATARIE sau cele care pot ajuta la crearea unei ambiante placute in bucatarie. Aici pot fi luate in considerare atat eletronicele audio/video de bucatarie care sa creeze o atmosfera placuta pe parcursul gatitului cat si alte obiecte utile precum termometrul de gatit, sorturi de bucatarie frumoase, mixere, toastere etc., adica cam tot ceea ce lipseste si poate fi oferit sub forma unui cadou mult asteptat, care sa iti binedispuna partenera de viata. In general, pentru a avea succes in aceasta luna a cadourilor e bine sa combini inspirat aspectul practic cu o anumita tenta luxoasa sau cu ceva eleganta si este astfel de asteptat ca sa nu risti sa faci nici o gafa deoarece, data fiind criza financiara prin care trecem cu totii, chiar si femeile inteleg sa faca anumite compromisuri si sa isi coboare cu putin standardele, cel putin pentru o perioada de timp.

Pentru noi, barbatii, multumirea deplina a partenerei noastre este intotdeauna echivalentul unui cadou regesc si de obicei nu uitam acest lucru mai ales in preajma sarbatorilor de iarna, unul dintre rarele momente cand intr-adevar iti mai permiti sa iti rasfeti consoarta asa cum poate nu ai reusit sa o faci pe tot parcursul anului care se incheie. Mult succes deci in alegerea cadourilor si Sarbatori Fericite!

Autor:  Lucia Mihailescu