Site coolinaria.ro

Alege un stil de viata sanatos si echilibrat


Alege un stil de viata sanatos si echilibrat CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, va gazdui, incepand cu luna februarie, peste 120 de produse din gama de alimente bio Naturame – ce ofera un stil de viata sanatos si echilibrat pentru tine si familia ta. Produsele Naturame vor putea fi cumparate de pe magazinul online caritabil www.charitygift.ro, iar 10% din pretul fiecarui produs cumparat va fi donat automat catre Hospice Casa Sperantei, initiatorii ingrijirii paliative in Romania.

“CharityGift.ro este un proiect caritabil de suflet, laudabil si care raspunde nevoiilor atat de diverse ale semenilor nostri. Plecand de la aceste considerente, Naturame nu a ezitat in a se alatura acestui proiect. Mesajul pe care dorim sa il transmitem este acela de a oferi un stil de viata sanatos si echilibrat si in acelasi timp de a oferi un suport, oricat de mic nevoilor multora dintre noi, a caror soarta nu a fost generoasa.” – spune Carmen Andrei, General Manager Naturame.

Naturame, cel mai nou magazin online de produse si alimente bio, a selectat cu atentie cea mai larga gama de produse exclusiv naturale: produse pentru copii, alimente fara gluten, dulciuri, alimente de baza (faina, zahar, ulei, otet, condimente, cafea, cacao, ceai) sau delicatese (otet balsamic, condimente rafinate), bauturi alcoolice si racoritoare, suplimente nutritive, cosmetice si produse de curatenie. Selectia celor peste 800 de produse din portofoliu Naturame a avut in centrul atentiei consumatorul – atat din punct de vedere al categoriilor de produse puse la dispozitia sa, cat si din punct de vedere al diversitatii produselor, la preturi adaptate tuturor nivelurilor de venit.

Produsele Naturame sunt atent selectionate, iar producatorii alesi au notorietate pe pietele de provenienta ale produselor. Produsele organice din gama sunt certificate de catre unul sau mai multe organisme internationale de profil precum: Bio-Siegel (Germania), Ecocert (Franta), Agriculture Biologique (Franta). In plus, majoritatea produselor din gama Naturame sunt certificate de organisme independente, care doresc si sustin conservarea culturilor locale, creand comunitati puternice, care se autosustin – precum certificarea Demeter de agricultura bio-dinamica, sau eticheta Fair Trade, care promoveaza pretul corect oferit producatorilor din tari in curs de dezvoltare.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani, de Rogalski Grigoriu Public Relations – ce ofera consultanta PR - , si de Balms&Asociatii - care ofera servicii de consultanta juridica -, Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare.

Autor:  Iosub Alin