Site coolinaria.ro

Fara riduri, doar cu o pilula


 Fara riduri, doar cu o pilula Cred că visul oricărei femei este de a putea lua o pastilă şi de a rămâne mereu tânără şi frumoasă. Ei bine, se pare că acest vis are şanse să devină realitate căci se pare că s-a inventat o pilulă pe bază de licopen (substanţă extrasă din tomate) cu rol de a reda supleţea pielii şi de a estompa ridurile.

În urma unui experiment, care a durat 6 luni, i s-a administrat unui grup de femei trecute de menopauză această pilulă în acelaşi timp în care unui alt grup i s-a administrat placebo. La finalul intervalului mai sus menţionat, femeile care au primit pilula-minune aveau pielea vizibil întinerită şi mult mai elastică.

Se pare că această pilulă ar putea fi considerată un supliment nutritiv şi ar trebui administrată zilnic. Sună nemaipomenit, mai ales că preţul pielii veşnic tinere nu este deloc unul exorbitant (30 de euro pentru zece zile). Acum mai rămâne de văzut dacă nu cumva există şi efecte adverse pe termen lung ca să nu riscăm să ne golim buzunarele inutil sau, mai rău, să nu ne trezim la un moment dat că avem o piele perfectă dar nu mai vedem, de exemplu.

Autor:  Raluca Alupoaie